«Ελ. Βενιζέλος»: Συνελήφθη άνδρας για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Σύμφωνα με το ένταλμα ο άνδρας αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» κατόπιν εντάλματος σύλληψης για την υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε εγκληματικές πράξεις με αθλητικό υπόβαθρο, μεταξύ των οποίων και τον θανάσιμο τραυματισμό του Αρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη.

Όπως ανακοινώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2025, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που αφορούσε στην υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε εγκληματικές πράξεις με αθλητικό υπόβαθρο, μεταξύ των οποίων και τον θανάσιμο τραυματισμό του Αρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο ανωτέρω κατηγορείται για αντίσταση, εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εμπρησμό, έκρηξη, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών, ανθρωποκτονία με πρόθεση, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, εγκλήματα κατά της σωματικής ακεραιότητας υπαλλήλου, κλοπή, υφαίρεση καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως και στη συνέχεια προφυλακίστηκε

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Η αποστομωτική απάντηση της Ευδοκίας Τσαγκλή στον Λιάγκα – «Ποιος είναι τελικά ηλίθιος» (video)

Λάρισα: Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για την σορό στον Τύρναβο – «Δεν εντοπίστηκαν θανατηφόρες κακώσεις»

Η Τσαμπάζη στηρίζει Καρυστιανού: «Πάρτε το πενθόμετρο και κρατήστε το για τον εαυτό σας»

Πάνος Παπανικολάου: Το καυστικό σχόλιο με αφορμή το θρίλερ για τον Βασίλη στη Λάρισα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Ηλιούπολη: «Πετυχαίνω ή πεθαίνω» – Ψυχολόγοι και εκπαιδευτικοί αναλύουν στο Documentonews την κατάρρευση εφήβων κάτω από το βάρος των πανελληνίων

annie spratt A9WQ pHeeIU unsplash

Ηλιούπολη: «Πετυχαίνω ή πεθαίνω» – Ψυχολόγοι και εκπαιδευτικοί αναλύουν στο Documentonews την κατάρρευση εφήβων κάτω από το βάρος των πανελληνίων

«Δεν φτάνουμε τυχαία μέχρι εδώ»

Οι Προτάσεις μας

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Αντίστροφη μέτρηση για την έκπτωση 4% – Τι ισχύει μετά τις 15 Μαΐου

88 forologikes diloseisjpg

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Αντίστροφη μέτρηση για την έκπτωση 4% – Τι ισχύει μετά τις 15 Μαΐου

Για όσους δεν μπορούν να προχωρήσουν σε εφάπαξ πληρωμή, παραμένει η δυνατότητα εξόφλησης σε οκτώ…

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα Στέγασης (Ενοικίου) Μαΐου 2026: Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι στους λογαριασμούς τους

spitia

Επίδομα Στέγασης (Ενοικίου) Μαΐου 2026: Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι στους λογαριασμούς τους

Η πληρωμή του Επιδόματος Στέγασης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026.