Newsroom

Newsroom

El Mundo Deportivo: Στο Σπανούλη η… Χρυσή Μπάλα του μπάσκετ

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη πλέκει η ισπανική αθλητική εφημερίδα El Mundo Deportivo, σε άρθρο της με τον χαρακτηριστικό τίτλο…

spanoulis

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη πλέκει η ισπανική αθλητική εφημερίδα El Mundo Deportivo, σε άρθρο της με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η Μπάρτσα εναντίον του Σπανούλη», εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Εάν υπήρχε Χρυσή Μπάλα στο μπάσκετ το 2013, αυτή πιθανόν να πήγαινε στο Βασίλη Σπανούλη», σημειώνει ο συντάκτης του άρθρου, που κάνει λόγο για «μυθική» εμφάνιση του παίκτη του Ολυμπιακού στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, στο άρθρο επισημαίνεται πως σε πρόσφατη ψηφοφορία της La Gazzetta, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πρώτος στις προτιμήσεις από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται στο ΝΒΑ, ξεπερνώντας μεταξύ άλλων τους Τόνι Πάρκερ και Μαρκ Γκασόλ.

Και βέβαια, η El Mundo δεν ξεχνά πως ο Σπανούλης έχει μία ιδιαίτερη… αγάπη στην Μπαρτσελόνα, έχοντας κομβικό ρόλο στη νίκη στον ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης, με 21 πόντους, αλλά και στο περσινό ματς για το Top-16, όπου πέτυχε 23 πόντους…