Newsroom

Newsroom

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Είναι παραδοσιακή, ξέρει τη θέση της, σέβεται τον άντρα»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μάλλον μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

iatropoulos 1

Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσαφούλια στο Έτερος Εγώ, για την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή και τα επαγγελματικά του σχέδια αυτό το διάστημα.

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη του και για τις σπουδές που έκανε για να γίνει ηθοποιός χωρίς όμως να ακολουθήσει επαγγελματικά τον κλάδο. «Τα παιδιά δεν είναι κτήματα για να κρίνουμε τα δικά τους όνειρα», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στους πολλούς γάμους που έχει κάνει και στη σύντροφο με την οποία μοιράζεται τη ζωή του αυτό το διάστημα. Σε αυτό το σημείο ωστόσο, αναφέρθηκε σε μία «παραδοσιακή γυναίκα» η οποία «ξέρει τη θέση της» και «σέβεται» τον άνδρα. 

Φαίνεται ότι ο ηθοποιός δεν έχει ακούσει τίποτα για το κίνημα #MeToo και για τους αγώνες που δίνουν οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια υπερασπιζόμενες το δικαίωμα τους να ορίζουν μόνες τους τις ζωές τους μακριά από τέτοια στερεότυπα και επιταγές που έχει ορίσει η πατριαρχία.

Η αποστολή της γυναίκας πάντως δεν είναι ούτε να σέβεται τον άνδρα, ούτε να ξέρει τη θέση της.  Αντιθέτως μπορεί μόνη της να αποφασίζει και να ορίζει τις επιλογές που θα την κάνουν πιο ευτυχισμένη.  

Ευτυχώς σε αυτές τις δηλώσεις αντέδρασε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά η οποία ξεκαθάρισε ότι ο «σεβασμός δεν έχει να κάνει με το φύλο, παρά μόνο με τον άνθρωπο».

«Οι θέσεις των υποχρεώσεων και των αναγκών έρχονται μέσα από την κάθε οικογένεια και κάθε φορά είναι διαφορετικές και από τις περιόδους που ζει ένα ζευγάρι, και από τις ανάγκες που έχουν, από τις ηλικίες τους, από οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι η εκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Θεσσαλονίκη: 39χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονο μέσα σε δημόσιες τουαλέτες

EK PERIPOLIKO

Θεσσαλονίκη: 39χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονο μέσα σε δημόσιες τουαλέτες

Ο άντρας συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος…

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ «άδειασε» τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

5659274

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ «άδειασε» τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

Ζημιές σε ξενοδοχείο από λάθος ρίψη καναντέρ - Τυχεροί που δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα».