Εκτός πραγματικότητας και πάλι ο Μπογδάνος: αναρωτήθηκε τι δουλειά είχε η κυβέρνηση να μιλήσει για την αεροπορική τραγωδία

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει πολλές φορές ξεπεράσει το όριο της γραφικότητας, ιδίως από την εποχή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

573ee6151dc52445358b528a

Στη χθεσινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ λοιπόν, ο Μπογδάνος αμφισβήτησε το δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης να έχει λόγο για την πτώση του Airbus των αιγυπτιακών αερογραμμών.

«Ποιο λόγο είχε ο κ. Καμμένος να δώσει συνέντευξη Τύπου; Μάλλον προσωπικό λόγο θα είχε», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ξεχνώντας προφανώς ότι το αεροπλάνο συνετρίβη ανοικτά της Καρπάθου και η τελευταία συνομιλία του κυβερνήτη του ήταν με έλληνες ελεγκτές.

Ευτυχώς, αυτά τα αυτονόητα, τού επεσήμανε ο συνάδελφός του Αχιλλέας Τόπας ο οποίος είπε επί λέξει: «Μα πώς δεν είχε λόγο; Η τελευταία συνομιλία του πιλότου έγινε με Έλληνες, με τον δικό μας πύργο ελέγχου. Το σκάφος συνετρίβη ανοιχτά της Καρπάθου!».

Είναι πάντως να αναρωτιέται κανείς. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν σκέφτεται ή αντιθέτως σκέφτεται πολύ και μ’ αυτόν τον φαιδρό τρόπο προσπαθεί να χτυπήσει τον υπουργό Άμυνας δήθεν γιατί επεδίωξε δημοσιότητα με αφορμή μια αεροπορική τραγωδία;

Άβυσσος η ψυχή του…

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…