Εκτός κι αν είναι ΣΥΡΙΖΑ

Προαναγγέλλεται αρμοδίως ότι η μαύρη τρύπα στο ασφαλιστικό θα «επηρεάσει» τις επικουρικές και κύριες συντάξεις

Πρέπει να το καταλάβουμε και να δώσουμε να το καταλάβουν και άλλοι. Με την επερχόμενη κανονικότητα, τις ρυθμίσεις, τις μεταρρυθμίσεις και τις απορρυθμίσεις που η κυβέρνηση επαγγέλλεται, ό,τι προαναγγέλλεται είναι εντελώς φυσικό. Και λογικό, μπορείς να πεις, όλοι θα το κατανοήσουν. Εκτός κι αν είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Προανήγγειλε, για παράδειγμα, ο Κωστής Χατζηδάκης, ότι τους επόμενους μήνες θα κοπούν τα 534 ευρώ που παίρνουν οι εργαζόμενοι των υπό αναστολή επιχειρήσεων. Δεν προανήγγειλε τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι όσων επιχειρήσεων κλείσουν λόγω καραντίνας και μηδενικής στήριξης από την κυβέρνηση. Δεν χρειαζόταν, το ξέρουν και οι πέτρες ότι θα μείνουν άνεργοι. Λογικό, μπορείς να πεις. Όλοι θα το κατανοήσουν. Εκτός κι αν είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Προαναγγέλλουν οι οργανώσεις των μικρομεσαίων ότι το λουκέτο έρχεται για το ένα τρίτο, ίσως και για το ένα δεύτερο, των επιχειρήσεων. Θα πληρώσουν δηλαδή οι μικρομεσαίοι, όπως και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους, τα σπασμένα. Στη λατρεμένη μας μεσαία τάξη… άμωμος εν οδώ, αλληλούια. Λογικό μπορείς να πεις.  Όλοι θα το κατανοήσουν. Εκτός αν είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Προαναγγέλλεται αρμοδίως ότι η μαύρη τρύπα στο ασφαλιστικό θα «επηρεάσει» τις επικουρικές και κύριες συντάξεις. Και οι μεν επικουρικές θα «σωθούν», διότι θα δοθούν σε ιδιωτικές εταιρείες. Οι δε κύριες θα εξαρτηθούν από το βάθος της ύφεσης και το πάθος της κανονικότητας. Λογικό, μπορείς να πεις.  Όλοι θα το κατανοήσουν. Εκτός κι αν είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Προαναγγέλλει ο υπουργός της ανάπτυξης ότι θα αποκρατικοποιήσει, θα ιδιωτικοποιήσει, θα ξεπουλήσει ό,τι κρατικό, δημόσιο, ολίγον κρατικό, υπόπτως δημόσιο κινείται, πετάει και κολυμπάει. Το ρεύμα, τις συγκοινωνίες, τα νοσοκομεία, γιατί όχι και το νερό και τον αέρα. Με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της ύφεσης, όλοι θα το κατανοήσουν. Εκτός κι αν είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Προαναγγέλλεται εν γένει ότι πλησιάζει η ώρα να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα του Πισσαρίδη. Και του Μητσοτάκη. Και του Βορίδη. Και των βαρόνων -της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας. Και των δραγόνων -της ενημέρωσης. Και των μπουφόνων -του επιτελικού κράτους.  Όνειρα απολύτως φυσικά για το DNA τους. Λογικό, μπορείς να πεις.  Όλοι θα το κατανοήσουν. Εκτός κι αν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Και ακόμα χειρότερα: Εκτός κι αν γίνουν ΣΥΡΙΖΑ…

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Γάζα: Το Ισραήλ τινάζει στον αέρα τις συνομιλίες στο Κάιρο για κατάπαυση του πυρός

gaza 1

Γάζα: Το Ισραήλ τινάζει στον αέρα τις συνομιλίες στο Κάιρο για κατάπαυση του πυρός

Χωρίς το Ισραήλ πραγματοποιούνται οι συνομιλίες, στο Κάιρο, για εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας μετά…

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τοποθέτηση βόμβας στην Κηφισιά

drastes

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τοποθέτηση βόμβας στην Κηφισιά

Σε βίντεο-ντοκουμέντο από πρόσφατο χτύπημά της οργάνωσης σε σπίτι επιχειρηματία, φαίνεται και το Modus operandi…

Χάλκινος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο τρομερός Εμμανουήλ Καραλής

ΚΑΡΑΛΗΣ

Χάλκινος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο τρομερός Εμμανουήλ Καραλής

Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής κατάφερε να βρεθεί στους τρεις κορυφαίους του κόσμου με ένα τρομερό…