Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού ο Σίλντενφελντ

[…]

pao 18

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Άρη. Ο τελευταίος που τέθηκε νοκ άουτ ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, εκ των κορυφαίων των «πρασίνων» στη νίκη επί του Ολυμπιακού, υπέστη οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι και από το πρωί βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει για δύο-τρεις ημέρες ώστε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Το πρόβλημα με το Σίλντενφελντ δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Οι Καπίνο και Μπαϊράμι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κι έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι, Τριανταφυλλόπουλος και Λαγός.

Μετά την προπόνηση ο Αναστασίου ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή. Πρόκειται για τους: Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…