Εξέθεσαν και τον Αμερικανό Πρέσβη με το φιάσκο του ανασχηματισμού

Με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Τwitter ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ πρόλαβε να δώσει θερμά συγχαρητήρια στον ναύαρχο  Αποστολάκη για την ανάληψη της θέσης του νέου Υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Φυσικά ο πρέσβης δεν μπορούσε να φανταστεί πως εκ των υστέρων - λίγες ώρες μετά - θα έβγαζε δήλωση-βόμβα ο Αποστολάκης πως αρνείται τη θέση.

E Gy0rQXIAEskkT

Με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Τwitter ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ πρόλαβε να δώσει θερμά συγχαρητήρια στον ναύαρχο  Αποστολάκη για την ανάληψη της θέσης του νέου Υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Φυσικά ο πρέσβης δεν μπορούσε να φανταστεί πως εκ των υστέρων – λίγες ώρες μετά – θα έβγαζε δήλωση βόμβα ο Αποστολάκης πως αρνείται τη θέση.

Σε δημοσίευσή του στο Twitter ο Τζέφρι Πάιατ είπε: «Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον φίλο μου ναύαρχο Αποστολάκη για τον διορισμό του ως νέου Υπουργού Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας – ένας ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος καθώς και οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν την πρόκληση των άγριων πυρκαγιών που προκαλούνται από το κλίμα και επίσης ένα πλούσιο πεδίο για μελλοντική συνεργασία».

Με δήλωσή του ο Β. Αποστολάκης, ο οποίος είχε παρουσιαστεί σαν το σημαντικότερο στοιχείο του ανασχηματισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοίνωσε εκ των υστέρων ότι αρνείται την πρόταση. Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η έντονη συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει λόγο για «αποστασία» σε περίπτωση που αποδεχόταν την πρόταση. 

 

 

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media