#Novartis_Gate: Έκθετος ο Λοβέρδος από την κατάθεση της γραμματέα του Φρουζή

Η γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή αφήνει έκθετο τον Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς με την κατάθεσή της διαψεύδει τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Υγείας

proanakritiki 1

«Στάχτη» έκανε η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή κατά την κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή, τα όσα ισχυρίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος περί μιας και μόνο συνάντησης στα… γρήγορα με τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis.

Ο διωκόμενος για κακουργηματική δωροληψία άνω των 200.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση, πρώην υπουργός Υγείας έχει ισχυριστεί πολλάκις πως έχει συναντήσει μια και μόνο φορά τον Κ. Φρουζη και αυτό «φευγαλέα» στο προαύλιο του υπουργείου Υγείας, όπου είχαν μια σύντομη χειραψία.

Ωστόσο, η πρώην γραμματέας του πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis, Μ. Μαραγγελη, κατέθεσε στην Επιτροπή πως η ίδια είχε κλείσει ραντεβού με τον Αν. Λοβέρδο και πως οι συναντήσεις τους ήταν σίγουρα πάνω από μια. Γεγονός που ισχύει και για τον κεντρικό τραπεζίτη, Γ. Στουρνάρα.

Να σημειωθεί πως όταν η Μ. Μαραγγέλη ρωτήθηκε από τον Θ. Πλεύρη για το αν υπέπεσε στην αντίληψή της δωροδοκία του Αν. Λοβέρδου, η ίδια απάντησε «όχι». Ίδια ήταν η απάντησή της στο αντίστοιχο ερώτημα του εισηγητή της συμπολίτευσης για τους Αδ. Γεωργιάδη, Δ. Αβραμόπουλο και Αν. Λυκουρέντζο. 

«Ο Φρουζής μου ζήτησε χαμηλόφωνα να κλείσω ραντεβού και με Σαμαρά»

Αποκαλυπτική φέρεται να ήταν η πρώην γραμματέας του Mr Novartis και για τα ραντεβού που έκλεινε με τον τότε πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά. Συγκεκριμένα, φέρεται να δήλωσε πως ενώπιον της Επιτροπής ότι κανόνισε ραντεβού μεταξύ Φρουζή – Σαμαρά μετά από «χαμηλόφωνο» αίτημα του προϊσταμένου της. «Το ραντεβού έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου» φέρεται να είπε η μάρτυρας, διευκρινίζοντας πως δεν θυμάται την ημερομηνία.

Τόνισε δε ότι δεν έχει δει βαλίτσα με χρήματα που να έφυγαν με προορισμό τον Αντ. Σαμαρά. Να σημειωθεί ότι μετά από ερώτημα και πάλι του Θ. Πλεύρη, η Μ. Μαραγγέλη σημείωσε πως ο Φρουζής συνήθιζε να κρατά μια μαύρη βαλίτσα με ροδάκια τύπου samsonite.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντ. Σαμαράς έχει υποστηρίξει δημοσίως ότι έχει συναντήσει θεσμικά δύο φορές τον Κ. Φρουζή. Τη μία παρουσία δώδεκα στελεχών πολυεθνικών και τριών υπουργών της κυβέρνησής του, ενώ η δεύτερη διεξήχθη κατά την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στο Χίλτον σε εκδήλωση του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρνηθεί ότι υπήρχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τον πρωταγωνιστή του Novartis – Gate.

Πηγή: documentonews.gr

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…