Έκθετη και πάλι η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου

Το ένα ψέμα μετά το άλλο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

5a4399c11dc5243c518b48f4 1387x864 1

Σε τεράστιο σκάνδαλο φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, αφού οι καταγγελίες πολιτών από όλον τον κόσμο, για χρήση της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης, με σκοπό την προεκλογική της διαφήμιση ενόψει των ευρωεκλογών, δεν έχουν τέλος!

Την ίδια ώρα η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της και…εμπαίζει τους πολίτες, καθώς με συνέντευξή της νωρίτερα σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ 100,3  -πού αλλού- υποστήριξε ότι δεν περιήλθε στα χεριά της η λίστα των ανθρώπων οι οποίοι γράφονται στο σύστημα για την επιστολική ψήφο, καθώς «αυτό θα ήταν μια έκνομη ενέργεια».

Η ίδια, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα…αδικαιολόγητα, υποστήριξε πως όλοι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές, δικαιούνται ως τυποψήφιοι να ζητήσουν επισήμως από το υπουργείο Εσωτερικών λίστα του εκλογικού καταλόγου«Αυτό που έκανα εγώ, είναι ότι έστειλα ένα newsletter σε μια λίστα αποδεκτών που έλεγε ότι σε 100 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές, έχει καθιερωθεί και η επιστολική ψήφος και ρωτούσα: σας ενδιαφέρουν τα θέματα των ευρωεκλογών και οι δικές μου δράσεις και μόνο αν πατήσουν εγγραφή αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό», ανέφερε και συνέχισε, κατηγορώντας τα υπόλοιπα κόμματα για τις δικές της απαράδεκτες ενέργειες: «Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο, δεν έχει».

Αποδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο πως η ευρωβουλευτής λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο, αφού στην αρχή είπε ότι έχει μαζέψει τα στοιχεία στην διαρκεί της θητείας της και εν τέλει είχε email ατόμων που δεν είχαν επικοινωνήσει ποτέ μαζί της. Τώρα λέει ότι τα πήρε από τους εκλογικούς καταλόγους, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι δεν περιέχουν email!

Οι απαντήσεις της ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας δεν φάνηκε να φωτίζουν τα πολλά ερωτηματικά που έχει αφήσει η υπόθεση

Την διαψεύδουν πανηγυρικά οι πολίτες

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter, διαψεύδουν πανηγυρικά την ευρωβουλευτή, αναρτώντας σχετικό υλικό. Ορισμένοι από τους Ελληνες ψηφοφόρους εξωτερικού καταγγέλλουν ότι ουδέποτε έδωσαν έγκριση για αποστολή μηνυμάτων πολιτικού περιεχομένου. Ανάμεσα σε αυτούς και η Matina Stevis-Gridneff, υπεύθυνη του γραφείου Βρυξελλών των New York Times.

Ακολουθεί ακόμη μία καταγγελία, από Έλληνα του εξωτερικού, ο οποίος εύλογα διερωτάται πώς γίνεται η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να βρήκε το email του από τους εκλογικούς καταλόγους, όταν αυτό δεν αναγράφεται ανάμεσα στα στοιχεία του«Ο εκλογικός κατάλογος είναι πράγματι δημόσιος. Εδώ είναι η δική μου εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο. Το email μου πού το βρήκατε;», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πλέον, η ίδια εμπλέκει και το Υπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

filaki

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

Ενώπιον του ανακριτή οι κατηγορούμενος αρνήθηκαν τα όσα καταλογίζονται σε βάρος τους

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Screenshot 2024 04 28 175209

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την καθημερινότητα των σύγχρονων γυναικών, ενώ παράλληλα μίλησε και…

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

eka

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

Ο Σύλλογος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ καταγγέλλουν τον Γιάννη…

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…