Newsroom

Newsroom

Εκτέλεση-Λούτσα: Ενέδρα θανάτου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πρωτοφανές για τα δεδομένα της χώρας η ένοπλη μαφιόζικη συμπλοκή στη Λούτσα, που τελικά όπως δείχνουν τα στοιχεία πρόκειτε για ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

δολοφονια λουτσα

Η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να λύσει τον γρίφο της μαφιόζικης εκτέλεσης με έξι νεκρούς που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά. Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το γεγονός ότι δεν δίστασαν σε τόσο κόσμο, οι δράστες να εκτελέσουν τους 6 αλβανικής καταγωγής, δείχνουν ότι οι δολοφόνοι είχαν καλά οργανωμένο σχέδιο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες είχαν στήσει ενέδρα και πυροβόλησαν πάρα πολλές φορές.

Διαβάστε επίσης- «Bροχή» πυροβολισμών με έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως οι δράστες πιθανότατα γνώριζαν καλά το δρομολόγιο των θυμάτων, είχαν «τσεκάρει» ξανά τη διαδρομή και επέλεξαν το συγκεκριμένο σημείο γιατί από εκεί είχαν πολύ πιο εύκολη τη διαφυγή τους, τόσο προς Ραφήνα, όσο και προς Νέα Μάκρη ή Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, έχοντας σημάνει συναγερμό σε λιμάνια και αεροδρόμια για αυξημένους ελέγχους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρεται να διέφυγαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και κατά άλλες πληροφορίες με μία μοτοσικλέτα.

 

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…