Εκτέλεση Καραϊβάζ: Εντοπίστηκαν τρύπες από σφαίρες σε μπαλκόνι

Δύο βολές από σφαίρες βρέθηκαν σε μπαλκόνι κοντά στο παρκάκι της εκτέλεσης και εξετάζονται αν είναι από το εννιάρι των δραστών.  

5279577 0 1

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών έχει προκαλέσει η καταγγελία κατοίκου της περιοχής του Αλίμου, η οποία ενημέρωσε πως στην πρόσοψη της πολυκατοικία στην οποία διαμένει, έχει εντοπίσει δύο βολίδες από σφαίρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της σήμανσης που απέκλεισαν τόσο το σημείο της δολοφονίας όσο και το σημείο στο οποίο αναφέρεται η μαρτυρία.

Από τις συνολικά 13 σφαίρες που έριξαν οι δύο δράστες της δολοφονίας, οι δέκα πέτυχαν στο σώμα και σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. H ενδέκατη βρέθηκε στο καπό του αυτοκινήτου του, ενώ οι άλλες δύο καρφώθηκαν στον τοίχο και το μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας. Η απόσταση ανάμεσα στην πολυκατοικία και το απέναντι παρκάκι, όπου δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος, είναι 50-60 μέτρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ένοικος του διαμερίσματος «άκουσα έναν θόρυβο σα να πέφτει βράχος. Αργότερα ανακαλύπτω μια τρύπα στον τοίχο, οπότε αυτός ήταν ο θόρυβος που άκουσα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τώρα, οι αστυνομικές αρχές έχουν καταφέρει να χαρτογραφήσουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της διαδρομής που ακολούθησαν οι δύο εκτελεστές που διέφυγαν από το σημείο με μηχανή μικρού κυβισμού.

Παράλληλα γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό Star τη στιγμή της εκτέλεσης και δήλωσε πως είδε τους δύο εκτελεστές. Αναφέρει χαρακτηριστικά  «είδα ότι ήταν άνθρωπος πεσμένος μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα Δεν πήραμε είδηση για πότε έγινε, πότε το έκαναν, πότε τελείωσε» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Δεν είπαν τίποτα, εμείς δεν ακούσαμε τίποτα, έγινε πολύ γρήγορα και ήταν ατάραχοι, ήταν ήρεμοι». 

Περιγράφει επίσης ότι «μου έκανε εντύπωση γιατί απέναντι υπήρχαν κάμερες. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκαν. Ακούσαμε τον θόρυβο, γυρίσαμε, είδαμε να του δίνει τη χαριστική βολή και έφυγαν». «Είδα το βίντεο, αυτοί είναι, θυμόμουν ότι ο ένας φορούσε κράνος και ο άλλος όχι. Μάλιστα πριν φύγουν, κοίταξαν και οι δύο κάτω, να δουν ότι όντως έγινε η ”δουλειά” και σηκώθηκαν και έφυγαν», κατέληξε. 

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…