Εκτάκτως στον Τσίπρα ο Βασιλειάδης για τα έκτροπα στην Τούμπα

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται εκτάκτως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μετά από κλήση του πρωθυπουργού έπειτα απ’ όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

NewsRoom 12/03/2018 | 11:54

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνεται από τον κ. Βασιλειάδη για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας και κυρίως για τις κινήσεις που σχεδιάζει από δω και πέρα ο υφυπουργός σε συνεννόηση με την UEFA.

Εν τω μεταξύ, ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη και άλλων τεσσάρων ατόμων στα πλαίσια του αυτοφώρου για όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας και την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο με όπλο εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Διαβάστε σχετικά: Με όπλο στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης (εικόνα)

Τόσο ο κ. Σαββίδης όσο και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα (μέλη της προσωπικής του φρουράς) αναζητούνται με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και παραβάσεις αθλητικής νομοθεσίας.

Από το βράδυ της Κυριακής ο υφυπουργός Αθλητισμού κατέστη σαφές πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν χρειάζεται να ληφθούν «δύσκολες αποφάσεις».

Ολόκληρη η χθεσινή δήλωση Βασιλειάδη:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη: Τι ομάδα είσαι ρε ηλίθιε;