Έκτακτοι έλεγχοι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε σχολικά λεωφορεία

Έκτακτους ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία ξεκίνησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

56fe93d61dc524433c8b48b7

Σύμφωνα με την αντιπεριφέρεια Μεταφορών και Επικοινωνιών στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκαν δύο συνεργεία μικτών κλιμακίων ελέγχου οχημάτων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό ελέγχθηκαν συνολικά 33 σχολικά λεωφορεία, στα οποία δεν διαπιστώθηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα ή έλλειψη, πλην μίας περίπτωσης. Συγκεκριμένα, σε ένα σχολικό λεωφορείο διαπιστώθηκαν τεχνικές ελλείψεις και επιβλήθηκαν οι ανάλογες διοικητικές και οικονομικές κυρώσεις.

Αντίστοιχα κλιμάκια συγκροτήθηκαν και σε άλλες περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την ασφαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση των μαθητών.

Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Χατζηβρέττας διαβεβαιώνει ότι οι έλεγχοι των σχολικών λεωφορείων θα συνεχιστούν περιοδικά σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς για να μπορούν τόσο οι μαθητές όσο και οι οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλείς και ήρεμοι στη μετακίνησή τους.

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…