ΕΚΤΑΚΤΟ: Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Γιάννης Μιχαηλίδης

H κατάστασή της υγείας του από την πολυήμερη απεργία πείνας, ήταν οριακή.

5644951

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πριν από λίγο ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης σταμάτησε την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 23 Μαΐου διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Συμβουλίου της Άμφισσας να μην επιτρέψει την υπό όρους αποφυλάκισή του – Έπειτα από 68 ημέρες απεργία πείνας.

Το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας απέρριψε το αίτημά του διότι έκρινε πως η καλή διαγωγή που επέδειξε στη φυλακή ήταν «προσχηματική».

H Απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας ήταν αρνητική για την αποφυλάκιση Μιχαηλίδη, ο οποίος από 15 Ιουνίου νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας και όλα αυτά παρότι ο 34χρονος κρατούμενος, πληροί εδώ και 7 μήνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για υφ’ όρον απόλυση, (σ.σ. έχει εκτίσει τα 3/5 της 20ετούς ποινής που του έχει επιβληθεί και τα 2/5 της ποινής για την απόδραση).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα, ως προς την αναστολή της απεργίας πείνας του Γ. Μιχαηλίδη δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο η κατάστασή της υγείας του από την πολυήμερη απεργία πείνας, ήταν οριακή και ένα βήμα πριν την κατάρρευση και τη βλάβη σε ζωτικά όργανα.

Σε χθεσινή (29/7) ανακοίνωσή της, η προσωπική γιατρός του Γιάννη Μιχαηλίδη, έδωσε την ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση υγείας του αναρχικού απεργού πείνας, αναφέροντας πως έχει επιδεινωθεί ραγδαία ενώ ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να πέσει σε υπογλυκαιμικό κώμα. Σημειώνει επιπλέον, πως ακόμα και δύο γουλιές νερό του δημιουργούν αναγωγή.

Καταρρίφθηκε το αρχαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών στον στίβο από τον 21χρονο Αλέκνα (video)

alekna 013826

Καταρρίφθηκε το αρχαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών στον στίβο από τον 21χρονο Αλέκνα (video)

Ο αθλητής φαινόμενο της δισκοβολίας, ο Λιθουανός Μίκολας Αλέκνα κατέρριψε το αρχαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ στον…

Δράμα: Μαθητές έκαναν συγκινητική έκπληξη σε καθηγητή τους με αφορμή επεισόδιο σχολικού εκφοβισμού (video)

δραμα

Δράμα: Μαθητές έκαναν συγκινητική έκπληξη σε καθηγητή τους με αφορμή επεισόδιο σχολικού εκφοβισμού (video)

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής του φαίνεται να έζησε ο κ. Γιώργος…