Ανταλλαγή πυροβολισμών με ληστές που ρίχνουν ριπές με καλάσνικοφ στην Οινόη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Θήβας για τον εντοπισμό δύο βαριά οπλισμένων ληστών. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι,…

astyn

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Θήβας για τον εντοπισμό δύο βαριά οπλισμένων ληστών. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, οι δυο από αυτούς μπήκαν κρατώντας Καλάσνικοφ και μια βαριοπούλα, σε επιχείρηση αντιπροσωπείας τσιγάρων στην περιοχή Τάχι της Θήβας και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr διέφυγαν με κλεμμένο από την Ν. Σμύρνη Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή των Οινοφύτων. Πριν από λίγο, οι δράστες εντοπίστηκαν πεζοί στην Οινόη από μπλόκο αστυνομικών και αμέσως άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας. Στην ευρύτερη περιοχή έχει σημάνει συναγερμός και έχουν καταφτάσει και άντρες των ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό τους, αφού θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι και μάλιστα εντός κατοικημένης περιοχής. Εξετάζεται μεταξύ άλλων, σοβαρά το ενδεχόμενο, οι δράστες να έχουν καταφέρει να αποσπάσουν από διερχόμενο οδηγό και δεύτερο όχημα και να έχουν διαφύγει με αυτό.