Newsroom

Newsroom

Εκστρατεία στο Twitter για να γίνει ο Νίκολας Κέιτζ ο επόμενος Superman

Βαρέθηκε ο Χένρι Κάβιλ να υποδύεται τον Superman; Ο ισχυρισμός αυτός διατυπώνεται σε δημοσίευμα του «Τhe Hollywood Reporter» ενώ η Warner Bros. εξέδωσε μια όχι εντελώς οριστική ανακοίνωση που αναφέρει ότι δεν έχει λάβει αποφάσεις σχετικά με μια επερχόμενη ταινία Superman.

5bb86b711dc524b7508b4587

Ο Κάβιλ απάντησε, με ένα μυστηριώδες βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται κρατώντας μία φιγούρα Superman και φορώντας ένα T-shirt που γράφει «Krypton Lifting Team».

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει στους θαυμαστές σύγχυση σχετικά με την κινηματογραφική μοίρα του «Ανθρώπου από Ατσάλι». Αν όμως ο Κάβιλ πραγματικά αποχαιρετίσει τον ρόλο, οι θαυμαστές του υπερήρωα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να προωθούν μια (όχι εντελώς) νέα επιλογή για τον ρόλο: τον Νίκολας Κέιτζ.

Τα επιχειρήματά τους είναι ότι ο Κέιτζ δεν είναι μόνον ένας παθιασμένος θαυμαστής του Superman (έχει μια αυθεντική έκδοση του πρώτου Comic Superman), αλλά ονόμασε τον γιο του Kal-El (το όνομα με το οποίο γεννήθηκε ο Superman στον πλανήτη Krypton).

Και επίσης ο Κέιτζ ήταν σχεδόν ο Σούπερμαν στην ταινία του Τιμ Μπάρτον «Superman Lives», που ήταν πολύ καιρό στα σκαριά, μέχρι που το όλο θέμα τελικά ναυάγησε πριν από 20 χρόνια. Ωστόσο, η ταινία που δεν έχει γυριστεί ποτέ έχει αποκτήσει μια σχεδόν επική διάσταση με την πάροδο των χρόνων, όταν στιγμιότυπα από τα δοκιμαστικά του Κέιτζ με τη γνωστή στολή εμφανίστηκαν σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Death of Superman Lives: What Happened».

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, μια εκστρατεία για την προώθηση του Κέιτζ για το ρόλο έχει συγκεντρώσει σχόλια πολλών χρηστών στο Twitter με tweets όπως:

«Ξεκινάμε την εκστρατεία τώρα. Νίκολας Κέιτζ για Σούπερμαν. Ξέρουμε ότι θέλατε να συμβεί».

«Ο Χένρι Κάβιλ εκτός Superman. Είναι ώρα να καλέσουν τον μοναδικό άνδρα που γεννήθηκε να παίξει τον Άνθρωπο από Ατσάλι. Είναι η ώρα του Νικ Κέιτζ».

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εφημερίδα «The Guardian» ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ενήμερος για την εκστρατεία και ότι είναι πρόθυμος να συμμετάσχει στην επόμενη ταινία Superman, στον ρόλο όμως του κακού κακοποιού και όχι ως πρωταγωνιστής.

«Ω, νομίζω ότι οι μέρες του Σούπερμαν έχουν περάσει πολύ καιρό. Θα ήμουν πολύ καλός Lex Luthor!» πρότεινε.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2017, σύμφωνα με το ET Canada, ο Κέιτζ συζήτησε σύντομα για την ταινία Superman που ποτέ δεν υλοποιήθηκε. «Θα σας έλεγα ότι η ταινία που ο Τιμ και εγώ θα φτιάχναμε, στη φαντασία σας, είναι πιο ισχυρή από οποιαδήποτε από τις ταινίες Superman» τόνισε.


Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας ο Τούρκος πρόεδρος