Newsroom

Newsroom

Έκρηξη απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Εκτεταμένες ζημιές σε πολλά κτίρια της περιοχής - Τραυματίστηκε ένας 78χρονος - Από διαρροή αερίου πιθανότατα προκλήθηκε η έκρηξη

5490960

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε κτιριο στη λεωφόρο Συγγρού, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στον ημιώροφο, η οποία επεκτάθηκε στον πρώτο όροφο, ενώ έχουν σημειωθεί εκτεταμένες ζημιές και σε άλλα κτίρια της περιοχής. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, οι οποίοι έχουν θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά.

Από το ωστικό κύμα της σφοδρής έκρηξης υπέστη σοβαρές ζημιές όλο το κτήριο, στο ισόγειο του οποίου υπάρχει κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, καθώς και το απέναντι κτίριο, τόσο σε τζάμια, όσο και σε τοίχους. Τζάμια έσπασαν σε απόσταση 200 μέτρων, σε κτίρια αλλά και σε δύο αυτοκίνητα.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο κτίριο δεν υπήρχε κανείς, ωστόσο, όταν έφθασαν οχήματα στο σημείο, αναφέρθηκε στους πυροσβέστες ότι είχε παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας τραυματίας που διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ως πιθανότερο αίτιο για την έκρηξη εξετάζεται η διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαρροή στο κτίριο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, η οποία αντιμετωπίστηκε.

Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού. 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…