Έκρηξη Τσίπρα: "Αν θέλετε θέατρο στις κάμερες, περάστε έξω" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες, κάντε δηλώσεις έξω» είπε -μεταξύ άλλων- σε έντονο ύφος ο πρωθυπουργός προς όσους αρνούνταν να καταλάβουν πως η σύσκεψη με τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς δεν μπορεί να γίνει με δημοσιογραφική κάλυψη.

58593b0f1dc5243e2e8b496c

Σε κάθε επίσημη συνάντηση ή σύσκεψη μεταξύ φορέων και κυβερνητικών στελεχών είθισται να αποχωρούν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι για να προχωρήσει η διαδικασία. Έτσι, μετά το πέρας της εισαγωγικής του δήλωσης, ο Αλέξης Τσίπρας περίμενε να βγουν από την αίθουσα οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι κάμεραμαν για να ξεκινήσει η κουβέντα με τους παραγωγικούς φορείς της Κρήτης. 

Μερίδα των αγροτών αλλά και οι δημοσιογράφοι αρνούνταν να συναινέσουν σε αυτό, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να παίρνει φανερά εκνευρισμένος το λόγο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» είπε αρχικά και πρόσθεσε, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες, κάντε δηλώσεις έξω».

«Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα» επισήμανε σε υψηλό τόνο, για να συμπληρώσει πως «σε εμένα δεν θα κάνετε τέτοια».  «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσες έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:


Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…

Μητέρα 11χρονης Βασιλικής: Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα ο δολοφόνος

Hleia 1

Μητέρα 11χρονης Βασιλικής: Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα ο δολοφόνος

Εξοργισμένη η μητέρα της άτυχης 11χρονης ξέσπασε κατά του παιδοκτόνου συγγενή της