Έκρηξη στο πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών στην Ανάβυσσο

Σε εκρηκτικό μηχανισμού αποδίδει την ισχυρή έκρηξη, τα ξημερώματα της Τρίτης, στο πρατήριό του στην Ανάβυσσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος Μιχάλης Κιούσης.

5931be2b1dc52433718b4982

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κιούσης δήλωσε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου στη λεωφόρο Καραμανλή.

«Έχουν σπάσει τα τζάμια σε δύο οικοδομικά τετράγωνα» δήλωσε ο Μιχάλης Κιούσης, περιγράφοντας την ισχύ της έκρηξης ενώ όπως είπε στο παρελθόν έχει δεχθεί ορισμένες απειλές. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του ακριβώς πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων. 

Η Έκρηξη σημειώθηκε στις 05:30 σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ανάβυσσο, ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες. Η φωτιά που προκλήθηκε σβήστηκε από 15 πυροσβέστες που επιχείρησαν με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου.

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και του Τμήματος Εκβιαστών.