Εκρήξεις και πυροβολισμοί κοντά σε δικαστήριο στο Πακιστάν – 4 νεκροί και αρκετοί τραυματίες

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε διαδοχικές εκρήξεις που έγιναν έξω από δικαστήριο στο Πακιστάν. Αρκετοί άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, έχουν τραυματιστεί ενώ υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών.

58abf44b1dc52450538b4674

Αν και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν το indiatoday και το indianexpress, σημειώθηκαν δυο διαδοχικές εκρήξεις έξω από το δικαστήριο στην πόλη Χαρσάντα, 30 περίπου χιλιόμετρα μακριά από το Πεσαβάρ στο Πακιστάν.

Οι βομβιστές άνοιξαν πυρ και φέρεται να πέταξαν και χειροβομβίδες. Μια από τις εκρήξεις λέγεται πως ήταν επίθεση αυτοκτονίας.

Ένας από τους δράστες, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ανατινάχθηκε όταν δέχτηκε πυρά αστυνομικών δυνάμεων.

Αξιωματούχος της πακιστανικής αστυνομίας αναφέρει πως ένας ή δύο ένοπλοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο του δικαστηρίου, αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία.

Το Πακιστάν πλήττεται εδώ και μία εβδομάδα από μια σειρά τζιχαντιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας, με θύματα πάνω από 100 ανθρώπους.

Μια παρόμοια επίθεση είχε σημειωθεί το Μάρτιο του 2016. Ως αποτέλεσμα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 16 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότερα από 20.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…