Εκπομπή κόλαφος των Ράδιο Αρβύλα για την τραγωδία στα Τέμπη-Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σε μια ανευ προηγουμένου εκπομπή, οι Ράδιο Αρβύλα (όπως και ο Μουτσινάς στον ΣΚΑΙ ) έκαναν ηλεκτροσόκ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και στα μέσα ενημέρωσης με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη. Μάλιστα κατακεραύνωσαν και τους φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους για την προκλητική-επικοινωνιακή στάση που τηρούν εδώ και μέρες για την φονική σύγκρουση των τρένων

αρβυλα 1

Οι “Ράδιο Αρβύλα” επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και ήταν πραγματικά κόλαφος κατά της κυβέρνησης αλλά και των φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων για την προκλητική-επικοινωνιακή στάση που τηρούν εδώ και μέρες για την φονική σύγκρουση των τρένων. Σε μια διαφορετική εκπομπή που διήρκησε σχεδόν1 ώρα και 20 λεπτά, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης ήταν καθηλωτικός κάτι που αποτυπώθηκε γρήγορα και στις τάσεις των χρηστών του twitter.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος είπε ότι όλοι κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor, αλλά οι ίδιοι δεν θα ακολουθήσουν αυτούς τους ρυθμούς, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα η εκπομπή δεν θα είναι η ίδια όπως τις προηγούμενες φορές, ξεκικώντας με την αφοπλιστική αλήθεια που ακολουθούν τα media τις τελευταίες ημέρες μετά την λήξη του 3ημερου πένθους, αναφέροντας:

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor. Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

 

«Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα αυτήν του πάμε να ασχοληθούμε ξανά με το Survivor» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το οποίο βγαίνει το «Βινύλιο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Αν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει, Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε», κατέληξε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Γαμώ τις γραβάτες σας και σκατά στα μούτρα σας!!»

Στη συνέχεια της εκπομπής, οι Ράδιο Αρβύλα ήταν κόλαφος  κατά της κυβέρνησης αλλά και ορισμένων φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων για τη διαχείριση του ζητήματος. Μάλιστα παρουσίασαν βίντεο με τις τοποθετήσεις  τόσο του Παύλου Τσίμα, όσο και των υπολοίπων όπως και του Άρη Πορτοσάλτε και του Βασίλη Χιώτη για το δυστύχημα των Τεμπών.

«Δημοσιογράφοι και… σκ..τά στα μούτρα σας!», είπε πάνω στη ροή του λόγου του ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες ατάκες.

 

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Αντώνης Καν’ακης κατά του  Μητσοτάκη και του  Κωνσταντίνου. Αχ. Καραμανλή,για τις τοποθετήσεις τους μετά το τραγικό δυστύχημα 

«Δε θα έπρεπε απλά να παραιτηθεί. Θα έπρεπε να συλληφθεί μαζί με τους προηγούμενους και όσους κυβέρνησαν. Αυτό σκέπτεται ο απλός κόσμος. Αλλα δεν υπάρχει αυτή η πρόβλεψη από το νομικό πλαίσιο. Πρέπει να αλλάξει αυτό, πρέπει να αισθάνονται την ευθύνη οι κυβερνώντες. Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι το αυτονόητο, να υπάρχει ασφάλεια στις μετακινήσεις».

Κανάκης σε Μητσοτάκη: «Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη σου ακριβώς;»

Ο Αντώνης Κανάκης κατακεραύνωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς σχολίασε την συγνώμη που ανάρτησε ο  πρωθυπουργός στο Facebook για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, καθώς του το επέδειξαν  οι επικοινωνιολόγοι του, και ανέφερε όσους λόγους προσπάθησε να βρεί για να δικαιολογήσει αυτή την  συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει,  στον κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος δεν την δέχεται. «Όχι, η τραγωδία δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, είστε ανίκανοι. Δεν δέχομαι τη συγνώμη σου. Ψάχνω να βρω έναν λόγο να την δεχτώ αλλά δεν βρίσκω», προσπαθώντας να βρει λογική στην τραγωδία που ζουν 57 οικογένειες και μαζί τους όλοι μας. Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη σου ακριβώς;»

Χαμός στο Twitter

Όπως ήταν φυσικό η εκπομπή, έγινε πρώτο hashtag στο Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του , καθώς  μια σατυρική εκπομπή έγινε η φωνή της οργής και στάθηκαν  με αξιοπρέπεια και αλήθεια σε αυτή την σαπιλα των ΜΜΕ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Πολλοί δε προέβλεψαν ότι οι Ράδιο Αβρύλα μάλλον θα αναζητήσουν νέα στέγη μετά τα όσα καυστικά ανέφεραν απόψε.

 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…