Newsroom

Newsroom

Έκπληξη με το καλημέρα… στο Grand Prix της Μελβούρνης

Από άλλον το περιμέναμε κι άλλος πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού καθώς ο Βάλτερι Μπότας ήταν ο νικητής του Grand Prix Αυστραλίας, εναρκτήριου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

mercedes1

Σε έναν αγώνα με πολλές μάχες αλλά λιγοστά απρόοπτα (είναι χαρακτηριστικό πως μόλις 4 φορά τα τελευταία 12 χρόνια δεν είχαμε αυτοκίνητο ασφαλείας), ο Φινλανδός ουσιαστικά κέρδισε τον αγώνα στα πρώτα 500 μέτρα. Εκκίνησε πολύ καλά, προσπέρασε τον pole man-παγκόσμιο πρωταθλητή-Λουίς Χάμιλτον, έστριψε πρώτος και δεν κοίταξε ποτέ πίσω…

Ο Μπότας, έκανε αλάνθαστο αγώνα επί 58 γύρους, χτίζοντας νωρίς διαφορά και διαχειρίζοντας τη με άνεση μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Και παράλληλα με τη νίκη, σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο που από φέτος χάριζε σε οδηγό και ομάδα από ένα βαθμό! Ο teammate του τον πλαισίωσε στο 1-2 των ασημί βελών, όντας όμως 20 δευτερόλεπτα μακριά!

Πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή συμπλήρωσε το βάθρο ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull προσπερνώντας στα μισά του αγώνα τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που σε μια μάλλον απογοητευτική πρεμιέρα για τη Ferrari έμεινε τέταρτος και ο Σαρλ Λεκλέρκ πέμπτος. 

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν με Haas, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Renault, ο Κίμι Ράικονεν στο ντεμπούτο του με την Alfa Romeo, ο Λανς Στρολ με τη Racing Point και ο Ντανιίλ Κβίατ με Toro Rosso συμπλήρωσαν τη βαθμολογούμενη δεκάδα. 

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο Μπαχρέιν. 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…