Σοκ έχει προκαλέσει στο Εκουαδόρ η κυκλοφορία βίντεο που αποτυπώνει τη δολοφονία του ποδοσφαιριστή Μάριο Πινέιδα, ο οποίος έπεσε νεκρός σε πρόσφατο αιματηρό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πλάνα από κάμερα ασφαλείας, ο 33χρονος αμυντικός της Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλουμπ φαίνεται να μπαίνει σε έναν χώρο, όπου δέχεται πυρά από δύο άτομα που βρίσκονταν εκεί. Από το ίδιο περιστατικό έχασε τη ζωή της και η σύζυγός του, όπως αναφέρουν οι έως τώρα πληροφορίες.
Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο των ερευνών των Αρχών, οι οποίες επιχειρούν να διαλευκάνουν τις συνθήκες του εγκλήματος και να εντοπίσουν τους υπεύθυνους. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τον χώρο του ποδοσφαίρου στη χώρα, με ομάδες και φιλάθλους να εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και την αγανάκτησή τους για το τραγικό γεγονός.
Διαβάστε επίσης:
Τι απαντά το υπουργείο στα 27 αιτήματα που έστειλαν οι αγρότες: Ποια «δεν μπορούν να υλοποιηθούν»
Αλλάζει ραγδαία ο καιρός – Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα και στην Αθήνα
Αίγιο: Εφιαλτικές στιγμές για 22χρονη – Την νάρκωσαν, την βίασαν και την λήστεψαν συγγενείς της
Εμπρηστικές δηλώσεις Βορίδη για αγρότες: «Τι παραπάνω να κάνει η κυβέρνηση»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια