Newsroom

Newsroom

Έκοψε δύο φορές το… πέος του συζύγου της!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια συγκλονιστική είδηση από τη Κίνα, όπου μια 30χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι…

peos 0

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια συγκλονιστική είδηση από τη Κίνα, όπου μια 30χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι έκοψε δύο φορές το πέος του συζύγου της με τον οποίο έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, θέλοντας να τον εκδικηθεί επειδή ο 32χρονος την απάτησε με άλλη, νεότερη γυναίκα! Η υπόθεση θυμίζει την εκδικητική μανία με την οποία η Λορένα Μπόμπιτ είχε κόψει το πέος του συζύγου της Τζον, συγκλονίζοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από περίπου 20 χρόνια.

Η 30χρονη Κινέζα έκανε όμως προχώρησε το θέμα λίγο παραπέρα… Όχι μόνο έκοψε το πέος του συζύγου της όταν διάβασε την «ροζ» αλληλογραφία που αντάλλαζε με την 21χρονη ερωμένη του, αλλά εισέβαλε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο 30χρονος ερωτύλος σύζυγός της μετά την προσθετική επέμβαση, και του… ξαναέκοψε το μόριο! Στη συνέχεια μάλιστα, το πέταξε από το παράθυρο του νοσοκομείου για να καταλήξει στον δρόμο!

pen1

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η 30χρονη Feng βρήκε ένα email που είχε στείλει ο σύζυγός της στην ερωμένη του, από το… κινητό της συζύγου του! Για κακή του τύχη, ο άτακτος σύζυγος φαίνεται πως ξέχασε να κάνει log out από τον λογαριασμό του και η 30χρονη γυναίκα του έκπληκτη διάβασε την αλληλογραφία που είχε ανταλλάξει με την ερωμένη.

Σε έξαλλη κατάσταση η Feng, άρπαξε ένα ψαλίδι, μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους, όπου ο 30χρονος κοιμόταν και του έκοψε το πέος! Ο ευνούχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να επανασυγκολλήσουν το κομμένο μόριο, αλλά η οργή της Feng ήταν τόσο μεγάλη, που την οδήγησε στον… δεύτερο  ευνουχισμό του συζύγου της!
Η απατημένη σύζυγος εισέβαλε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο άντρας της και έκοψε το πέος του για δεύτερη φορά, και για να σιγουρευτεί πως οι γιατροί δεν θα το ξαναράψουν, το πέταξε με μανία από το παράθυρο!

Να σημειωθεί ότι ο ατακτούλης σύζυγος, χτυπούσε την γυναίκα του έξω από τη πόρτα του νοσοκομείου, τη στιγμή που σφάδαζε μέσα στα αίματα από τους πόνους, όταν έχασε εκ νέου το πολυτιμότερο μέλος του σώματός του.  Γιατροί και αστυνομικοί έψαξαν την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το μόριο που έλειπε από τον 30χρονο, ενώ εικάζεται ότι κάποιο αδέσποτο σκυλί ή κάποια γάτα μπορεί να το… πήραν!

pen2

Μέσα στην ατυχία του, ο ευνούχος Κινέζος βρήκε ένα θετικό. Η 21χρονη ερωμένη του, όχι μόνο τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο αλλά δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί μαζί του, το συντομότερο δυνατό.  Όσο για την σύζυγό του, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Καιρός: Άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Εβδομάδα – Ποιοι θα ψήσουν με βροχή

5862941

Καιρός: Άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Εβδομάδα – Ποιοι θα ψήσουν με βροχή

Ιδιαίτερα άστατος θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και σε κάποιες περιοχές θα χρειαστεί…

Ελεφάντη για Βαρτζόπουλο: Οι δηλώσεις του ξεπλένουν τις γυναικοκτονίες και δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες

ελεφάντη

Ελεφάντη για Βαρτζόπουλο: Οι δηλώσεις του ξεπλένουν τις γυναικοκτονίες και δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες

Σάλο προκαλέσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, που υποστήριξε ότι «η γυναικοκτονία έχει…

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία – Ελεύθερος ο 19χρονος (video)

πατρα σχολειο

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία – Ελεύθερος ο 19χρονος (video)

Φοβισμένοι οι ανήλικοι – Δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

σοφια

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

Θεωρείται τοπιο διάσημο κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης αλλά...μάλλον είπε κάτι που κυοφορείται χρόνια στην Κρήτη