Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ακροδεξιά αθλιότητα του στελέχους της ΝΔ στην Πάτρα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τις αποκαλύψεις του koutipandoras.gr σύμφωνα με τις οποίες, το στέλεχος της ΝΔ στην Πάτρα, Στάθης Τετράδης έφτασε στο σημείο να επιχαίρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη βίαιη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα.

NewsRoom 17/09/2018 | 12:42

«Μόλις χτες ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του. Στην πραγματικότητα, όμως, ο ακροδεξιός λόγος είναι τόσο κυρίαρχος στην αξιωματική αντιπολίτευση, που αντίστοιχες δηλώσεις έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο για τη συντηρητική παράταξη, χωρίς να τυγχάνουν της δέουσας έμπρακτης αποδοκιμασίας. Στο κόμμα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη είναι απολύτως αποδεκτή η κάλυψη της φασιστικής βίας και ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε σχετικά: Στέλεχος της ΝΔ δικαιολογεί τους χρυσαυγίτες που ξυλοκόπησαν μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται, ότι ο κ. Τετράδης, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, είχε γράψει για το μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκε τη φασιστική επίθεση: «Ο βαγγέλης και ο κάθε βαγγέλης που το παίζει αντιφα ανήκει και αυτός στα καρκινώματα του φασισμού οπότε ό,τι σπέρνεις-θερίζεις απο μένα!».