Εκθέτει ανεπανόρθωτα ΝΔ και Μητσοτάκη η Δράση

Η ΝΔ επιχείρησε ευθύς εξ αρχής να υποβαθμίσει το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη Μιράντα Ξαφά η οποία εμφανίζεται να σαμποτάρισε την ελληνική Οικονομία σε συνάντηση με επενδυτές στο Λονδίνο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε μέσω κύκλων στην κυβέρνηση η οποία νωρίτερα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με αφορμή το θέμα, ότι ουδεμία σχέση με τη Μιράντα Ξαφά. Σημείωσε δε ότι η Ξαφά, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, δεν είναι ούτε σύμβουλος ούτε μυστικοσύμβουλος του προέδρου του κόμματος.

Εκείνο που δεν υπολόγισε η ΝΔ είναι ότι η ίδια η Δράση θα εξέδιδε ανακοίνωση στήριξης στη Μιράντα Ξαφά η οποία είναι στέλεχός της. Τούτο αποδεικνύει φυσικά τις σχέσεις της συγκεκριμένης με τη ΝΔ αφού η Δράση προσχώρησε στη ΝΔ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιανουαρίου του 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δράσης Θεόδωρο Σκυλακάκη, τους Αντιπροέδρους Τάσο Αβραντίνη, Τέλη Αϊβαλιώτη, Μελίνα Δασκαλάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Ανδρουλάκη τόνιζε:

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει την απόφαση αυτή της Δράσης και θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια. Στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μια “Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, προσέλκυση επενδύσεων & προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων”. Η ομάδα αυτή, με επικεφαλής τον κ. Σκυλακάκη, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς και γραμματείες του Κόμματος θα υλοποιεί ειδικά έργα και δράσεις στους τομείς αυτούς. Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει, διευρύνεται. Οι πολίτες, στη βάση της Συμφωνίας Αλήθειας που τους έχουμε προτείνει, πυκνώνουν τις τάξεις μας, δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία».

Εξάλλου η Μιράντα Ξαφά είχε στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ η ίδια είχε χρηματίσει σύμβουλος και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο της πρωθυπουργίας του. Πρόκειται δε για πρόσωπο το οποίο ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει λέγοντας όπως μαρτυρούν τα παρακάτω βίντεο, ότι «τΤα δικαιώματα των εργαζομένων επιβαρύνουν το κόστος των επιχειρήσεων» κ.ά.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο


Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Ολομέτωπη» Σπηλιωτόπουλου κατά Μητσοτάκη: «Σε άλλες χώρες έχουν παραιτηθεί» (Video)

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Ολομέτωπη» Σπηλιωτόπουλου κατά Μητσοτάκη: «Σε άλλες χώρες έχουν παραιτηθεί» (Video)

 «Αντικειμενική πολιτική ευθύνη που υπάρχει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό γιατί σύμφωνα με την αλλαγή που…

Η επέμβαση στην Πολυτεχνειούπολη εκθέτει την κυβέρνηση για την πανεπιστημιακή αστυνομία

ΕΚ - Αστυνομια Πολυτεχνειουπολη

Η επέμβαση στην Πολυτεχνειούπολη εκθέτει την κυβέρνηση για την πανεπιστημιακή αστυνομία

Το μοντέλο της επέμβασης στις εστίες της Πολυτεχνειούπολης αποδεικνύει ότι η εγκατάσταση πανεπιστημιακής αστυνομικής δύναμης…