Εκθέτει ανεπανόρθωτα ΝΔ και Μητσοτάκη η Δράση

Η ΝΔ επιχείρησε ευθύς εξ αρχής να υποβαθμίσει το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη Μιράντα Ξαφά η οποία εμφανίζεται να σαμποτάρισε την ελληνική Οικονομία σε συνάντηση με επενδυτές στο Λονδίνο.

5a0c27311dc52430248b4580

Η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε μέσω κύκλων στην κυβέρνηση η οποία νωρίτερα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με αφορμή το θέμα, ότι ουδεμία σχέση με τη Μιράντα Ξαφά. Σημείωσε δε ότι η Ξαφά, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, δεν είναι ούτε σύμβουλος ούτε μυστικοσύμβουλος του προέδρου του κόμματος.

Εκείνο που δεν υπολόγισε η ΝΔ είναι ότι η ίδια η Δράση θα εξέδιδε ανακοίνωση στήριξης στη Μιράντα Ξαφά η οποία είναι στέλεχός της. Τούτο αποδεικνύει φυσικά τις σχέσεις της συγκεκριμένης με τη ΝΔ αφού η Δράση προσχώρησε στη ΝΔ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιανουαρίου του 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δράσης Θεόδωρο Σκυλακάκη, τους Αντιπροέδρους Τάσο Αβραντίνη, Τέλη Αϊβαλιώτη, Μελίνα Δασκαλάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Ανδρουλάκη τόνιζε:

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει την απόφαση αυτή της Δράσης και θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια. Στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μια “Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, προσέλκυση επενδύσεων & προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων”. Η ομάδα αυτή, με επικεφαλής τον κ. Σκυλακάκη, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς και γραμματείες του Κόμματος θα υλοποιεί ειδικά έργα και δράσεις στους τομείς αυτούς. Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει, διευρύνεται. Οι πολίτες, στη βάση της Συμφωνίας Αλήθειας που τους έχουμε προτείνει, πυκνώνουν τις τάξεις μας, δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία».

Εξάλλου η Μιράντα Ξαφά είχε στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ η ίδια είχε χρηματίσει σύμβουλος και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο της πρωθυπουργίας του. Πρόκειται δε για πρόσωπο το οποίο ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει λέγοντας όπως μαρτυρούν τα παρακάτω βίντεο, ότι «τΤα δικαιώματα των εργαζομένων επιβαρύνουν το κόστος των επιχειρήσεων» κ.ά.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο


Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος πρώην σύντροφός της για αρπαγή και εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

kriti

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος πρώην σύντροφός της για αρπαγή και εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να έπεισε την νεαρή γυναίκα να συναντηθούν, όπου παρά…

Ντουμπάι: Συντρίμμια από ιρανικό βλήμα έπεσαν σε ουρανοξύστη στη Μαρίνα – Εκκενώθηκαν κτίρια (video)

ntoumpai

Ντουμπάι: Συντρίμμια από ιρανικό βλήμα έπεσαν σε ουρανοξύστη στη Μαρίνα – Εκκενώθηκαν κτίρια (video)

Κάτοικοι σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα ειδοποιήσεις για εισερχόμενους πυραύλους

Οι Προτάσεις μας

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

karcilakj

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

Η παρουσία ξένων συνεργείων γίνεται όλο και λιγότερο ανεκτή από ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια…

Σχετικά με ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Αποχαιρετιστήριο πάρτι στον γιο του Μητσοτάκη που θα πολεμήσει για τον Τραμπ»: Η εκδήλωση στο Facebook που κάνει θραύση

645122135 1237270741849793 5316320474494402792 n

«Αποχαιρετιστήριο πάρτι στον γιο του Μητσοτάκη που θα πολεμήσει για τον Τραμπ»: Η εκδήλωση στο Facebook που κάνει θραύση

Σύμφωνα με τη λεζάντα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα αφήσει στην άκρη τις ανέσεις…

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τα ellinika hoaxes «έβγαλαν Fake» τον Άδωνι για την σκηνοθετημένη επίθεση από τον γιατρό

adono xoahes

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τα ellinika hoaxes «έβγαλαν Fake» τον Άδωνι για την σκηνοθετημένη επίθεση από τον γιατρό

Τα ellinika hoaxes «τσίμπησαν» τον Άδωνι Γεωργιάδη για την δήθεν επίθεση που δέχθηκε απο τον…

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για τα επεισόδια στο «Νίκαια»: «Το κράτος μπορεί να ασκεί βία» (video)

5048133

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για τα επεισόδια στο «Νίκαια»: «Το κράτος μπορεί να ασκεί βία» (video)

Ο Γεωργιάδης δεν περιορίστηκε στην υπεράσπιση της αστυνομικής επέμβασης. Επιτέθηκε στους ίδιους τους εργαζόμενους του…