Newsroom

Newsroom

Εκνευρίστηκε και αποχώρησε ο Δ. Γιαννακόπουλος από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς

Η συνάντηση των αθλητικών εισαγγελέων με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ,Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αδελφών Αγγελόπουλου, δεν οδήγησε πουθενά, καθώς…

giannakopoulos

Η συνάντηση των αθλητικών εισαγγελέων με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ,Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αδελφών Αγγελόπουλου, δεν οδήγησε πουθενά, καθώς ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» αποχώρησε με αφορμή την παρουσία των χρηματοδοτών των Πειραιωτών.

Η κόντρα μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς Αριστείδη Κορέα και Χαρίλαο Λακαφώση, όταν διαπίστωσε πως στη διαδικασία θα συμμετείχαν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Απευθυνόμενος προς τους εισαγγελείς ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους κορυφαίους παράγοντες των «ερυθρόλευκων», εάν οι τελευταίοι δεν ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τα όσα είχαν δηλώσει εναντίον του μετά τον τελικό κυπέλλου τον Φεβρουάριο του 2013. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η φιλοξενία των Πειραιωτών στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας να είναι άψογη.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κκ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα προηγουμένως ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης, θα είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, δεδομένου ότι, μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις των κκ Αγγελόπουλων σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου πέρυσι μετά τον τελικό Κυπέλου, το να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, χωρίς την παραμικρή εκ μέρους τους δήλωση συγνώμης, βαίνει πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειάς μου.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Αθλητικών Εισαγγελέων. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τη Δευτέρα να διεξαχθεί μία αθλητική αναμέτρηση σε ομαλότατη και κόσμια ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου».