Εκλογικό "ντέρμπι" ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνουν οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τρεις νέες δημοσκοπήσεις για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου την ώρα που τα κόμματα…

2328026

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τρεις νέες δημοσκοπήσεις για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου την ώρα που τα κόμματα εντείνουν την προσπάθειά τους για να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους. 

Σε έρευνα της MRB για λογαριασμό του Star, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ λαμβάνουν από 25,1%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,2%, το ΚΚΕ με 5%, το Ποτάμι με 4,6%, η Ένωση Κεντρώων με 3,9%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,6 % και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,3%. Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε 15%. Στην εκτίμηση ψήφου για το εκλογικό αποτέλεσμα τα ποσοστά είναι: ΣΥΡΙΖΑ 29,6%, ΝΔ 29,6%, Χρυσή Αυγή 7,2%, Ποτάμι 5,4%, ΚΚΕ 5,9%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%, ΠΑΣΟΚ 6,1%, Λαϊκή Ενότητα 4,3%, Ένωση Κεντρώων 4,6%, Άλλο 4,7%.

Ισοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ δείχνει επίσης δημοσκόπηση του του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν από 27% στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ με 6%, το Ποτάμι με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ και η Ένωση Κεντρώων από 4,5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,5%. Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 10,5%.

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά έδινε προβάδισμα 0,6% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (24% έναντι 23,4% αντίστοιχα). Στην ίδια έρευνα, τα υπόλοιπα κόμματα μετρήθηκαν ως προς την πρόθεση ψήφου ως εξής: Χρυσή Αυγή 5,1%, Ποτάμι 4,8%, ΚΚΕ 5,2%, ΑΝΕΛ 2%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 4%, Ένωση Κεντρώων 4%, Λαϊκή Συμμαχία 3,4%.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…