Εκλογές ζητά η ΔΗΣΥ

Το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενόσω μέχρι χθες η θάλασσα ξέβραζε σορούς και ο αριθμός των αγνοουμένων υπολογίζεται στους οκτώ.

5b61b1311dc52461358b45a8

του Άγγελου Προβολισιάνου

Με μικροκομματική συνθηματολογία και κριτική, η ΔΗΣΥ -δια στόματος Λ. Γρηγοράκου- ζητά το πάγωμα του κρατικού μηχανισμού προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, την στιγμή που οι πυρόπληκτοι περιμένουν από την πολιτεία και το κράτος μέτρα ανακούφισης μετά την απώλεια φίλων, συγγενών και περιουσιακών στοιχείων. Βέβαια, διαβεβαίωσε πως η παράταξή του θα υπερψηφίσει τις τροπολογίες για την στήριξη των πληγέντων.

«Η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί και να πάμε σε εκλογές» υποστήριξε ο κ. Γρηγοράκος, έχοντας προηγουμένως ζητήσει παραιτήσεις υπουργών αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ επιτέθηκε στον Πάνο Σκουρλέτη, λέγοντας πως «προκαλείτε που έρχεστε εδώ για να σας βλέπουν» και τον χαρακτήρισε «λίγο», επικαλούμενος την φράση του Μανώλη Αναγνωστάκη: «Δεν φταίει ο ίδιος, τόσος ήταν». 

Παράλληλα, περιέγραψε ως «ασφυκτικά απομονωμένη» την κυβέρνηση, προμηνύοντας «κάθαρση» η οποία θα ακολουθήσει της αλαζονείας και της ύβρεως από την πλευρά της πλειοψηφίας. 

Νέα δικογραφία για τα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Νέα δικογραφία για τα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων

Η μηνυση στρέφεται κατά των, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργου Γεραπετρίτη και Γιώργου Φλωρίδη μεταξύ άλλων