Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ -Μεγάλη συμμετοχή και ουρές - 70.000 ψήφισαν μέσα σε λίγες ώρες

Η προσέλευση είχε ξεπεράσει τους 70.000 ψηφοφόρους, κι αυτό μόνο με βάση τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ, όπως αποκάλυπταν νωρίτερα πηγές της Κουμουνδούρου.  

NewsRoom 15/05/2022 | 16:15

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τη μαζική προσέλευση δεκάδων χιλιάδων πολιτών ανά την επικράτεια στα εκλογικά κέντρα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα για νέα αρχή φανερώνει την καθολική δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβερνητική πολιτική και την απαίτηση για πολιτική αλλαγή. 

Μέχρι τις 14:00 έχουν ήδη ψηφίσει σύμφωνα μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ, 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών. Είναι ενδεικτικό ότι η αναλογία παλιά με νέα μέλη είναι περίπου στο ένα προς δυο.

Με βάση τη μέχρι τώρα συμμετοχή αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη.

Όπως παρατηρούν πηγές της αξιωματική αντιπολίτευσης, το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Μαζική είναι προσέλευση τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες από το πρακτορείο Ευρωκίνηση:

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "0 ΚΑΛΠΗ ΤΜΗΜΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΠΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο