Newsroom

Newsroom

Εκλογές στις 29 Απριλίου;

Για τις 29 Απριλίου φαίνεται ότι κλείδωσαν τελικά οι εθνικές εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες του www.pheme.gr. Στην ημερομηνία αυτή κατέληξαν…

ekloges

Για τις 29 Απριλίου φαίνεται ότι κλείδωσαν τελικά οι εθνικές εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες του www.pheme.gr.

Στην ημερομηνία αυτή κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί έπειτα από διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κ.κ Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει το www.pheme.gr, αναμένεται να συναντηθούν σήμερα το απόγευμα ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσει η αποτίμηση του κυβερνητικού έργου, λίγο πριν την επίσημη εξαγγελία του χρόνου διεξαγωγής των εθνικών εκλογών και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, καθώς η Βουλή θα διαλυθεί στις 5 Απριλίου, προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί στις κάλπες στις 29 Απριλίου.

Σε περίπτωση που ισχύουν τα όσα αναφέρει το www.pheme.gr , τότε επιβεβαιώνεται πλήρως η πληροφορία που μετέδωσε από τις 3 Μαρτίου το www.koutipandoras.gr , σύμφωνα με το οποίο η ημερομηνία των εκλογών έχει κλειδώσει για τις 29 Απριλίου.

Δείτε εδώ

https://www.koutipandoras.gr/?p=16472

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…