Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αναστέλλει την εκστρατεία του ο Ανδρουλάκης μετά την απόσυρση της Φώφης - «Ευχές» από τον Λοβέρδο

Αν και ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε αμέσως ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε απλώς... τις ευχές του

NewsRoom 12/10/2021 | 19:14

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί στο ΚΙΝΑΛ η ξαφνική επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, η οποία την οδήγησε στην απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του Κινήματος.

Αμέσως μετά την ανακοίνωσή της, ο επίσης υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με ανάρτησή του γνωστοποίησε ότι διακόπτει την προεκλογική του εκστρατεία.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Πέντε λεπτά αργότερα, προχώρησε σε ανάρτηση και ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος όμως, πέραν των ευχών του προς την πρόεδρο, δεν έκανε καμία αναφορά στο ενδεχόμενο διακοπής της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.