Εκλογές 2023: Γεμάτες οι παραλίες – Προσώρας ξαπλώστρα επιλέγουν οι ψηφοφόροι αντί για την κάλπη

Τις παραλίες έχουν κατακλύσει οι Έλληνες, ασκώντας πριν ή μετά το μπάνιο τους το εκλογικό τους δικαίωμα.

παραλια

Η αυξημένη κίνηση που επικράτησε τις πρωινές ώρες τόσο στην Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου, όσο και για την Ε.Ο Αθηνών Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με την πολυκοσμία που παρουσίαζαν οι παραλίες αποτελούν ενδείξεις (αλλά όχι ακόμη αποδείξεις) σχετικά με το ύψος της αποχής στις σημερινές εκλογές.

Η κίνηση την Κυριακή (25/6) στις 12:44

kinhsh

Σχεδόν όλα τα κόμματα, το καθένα για διαφορετικούς λόγους ξορκίζουν την αποχή γι’ αυτό, και όλα ανεξαιρέτως, είχαν συμπεριλάβει στον πολιτικό λόγο τους εκκλήσεις προς τους ψηφοφόρους για συμμετοχή στις εκλογές.

«Οι εκλογές μπορούν να περιμένουν»

Ο καιρός είναι καλός και αναμένεται πολλοί είτε πριν, είτε αφού ψηφίσουν να πάνε σε κάποια παραλία, για να χαλαρώσουν και να δροσιστούν. Κάποιοι βέβαια έχουν αποφασίσει να μην ψηφίσουν καθόλου στις εκλογές και να απολαύσουν τη θάλασσα όλη την ημέρα, όπως στην Θεσσαλονίκη.

«Οι εκλογές μπορούν να περιμένουν» έλεγαν νεαροί, που είναι άγνωστο αν θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς επέλεξαν να περάσουν τη μέρα τους σε έναν από τους κοντινούς καλοκαιρινούς προορισμούς, που βρίσκονται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

«Είμαι φαν της Γιουροβίζιον και ραγίζει η καρδιά μου, αλλά την μποϊκοτάρω». Περίπου 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην…