Έκλεισε ό,τι υπήρχε σε λογαριασμό ο ΟΝΝΕδίτης που αποκάλεσε "τσατσά" την Αναγνωστοπούλου (ΦΩΤΟ)

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ανόητο σχόλιο στο οποίο χαρακτήριζε «τσατσά» τη Σία Αναγνωστοπούλου, ο ΟΝΝΕΔίτης από τη Θεσσαλονίκη έκλεισε άρον άρον twitter και blog για να μην τον βρίσκει κανείς!

Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Κούλα, διευθυντή Συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης ο οποίος απέδειξε με το σχόλιό του πως μάλλον δεν διαθέτει ούτε χιούμορ ούτε ευφυΐα. 

«Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “πουτάνα” του Νότου», έγραψε στο twitter του την Τετάρτη, μετά τη δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καλούσε τις «πουτάνες του Νότου να απαντήσουμε στον Ντάισελμπλουμ».

Ο Κούλας μετά το σάλο που προκλήθηκε όχι μόνο έκανε κρυφό το λογαριασμό του στο twitter αλλά κατέβασε και το προσωπικό του ιστολόγιο. Όπου… φύγει – φύγει δηλαδή.

Γιατί όμως να τα κλείσει όλα; Πέρα του απαράδεκτου σχολίου του για την Αναγνωστοπούλου που έφερε την κατακραυγή από δεκάδες χρήστες του twitter, ο Εμμανουήλ Κούλας φάνηκε πως διαθέτει ένα … «ιδιαίτερο» παρελθόν.

Μία λίγο βαθύτερη αναζήτηση, οδηγείται κανείς σε εξίσου «άριστα» ευρήματα. Όπως μία παλαιότερη ανάρτηση στο blog του στην οποία υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή ως “νόμιμο και νόμιμα εκλεγμένο κόμμα”, που ιδεολογία του “είναι ο λαϊκός εθνικισμός και όχι ο εθνικοσοσιαλισμός, κάτι απολύτως νόμιμο”.

Δε λείπουν βέβαια και οι συμψηφισμοί ανάμεσα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δολοφονία των Φουντούλη-Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νέα Ιωνία. “Για να μην είμαστε ετεροβαρείς”, βεβαίως-βεβαίως.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι τις απόψεις αυτές τις εκφράζει κάποιος που, σύμφωνα με το βιογραφικό του, έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στο Κέντρο για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια της UNESCO – η UNESCO τι έχει άραγε να πει γι’ αυτό;  

Αράχωβα: Στο «κάδρο» των αρχών, πρώην παίκτης ριάλιτι για την κτηνωδία με τον Όλιβερ

Αράχωβα: Στο «κάδρο» των αρχών, πρώην παίκτης ριάλιτι για την κτηνωδία με τον Όλιβερ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την κτηνωδία του χάσκι στην Αράχωβα, καθώς σύμφωνα με…

Γυναικοκτονία-Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 71χρονος – Δεν τον αναλαμβάνει δικηγόρος

Γυναικοκτονία-Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 71χρονος – Δεν τον αναλαμβάνει δικηγόρος

Ανέκφραστος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά.