Newsroom

Newsroom

Έκλεισε η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας: Τεράστια ταλαιπωρία για ταξιδιώτες – Ακυρώσεις δρομολογίων ΚΤΕΛ

Έκλεισε η Εθνική Αθηνών - Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και η προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού φαίνεται να πήγε περίπατο από τις πρώτες κιόλας ώρες της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

5798553

Διακοπή κυκλοφορίας στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τον κόμβο των Οινόφυτων εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», από τις 14:23 της Κυριακής, ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ.

Οι τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής από την Τροχαία λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αφορούν την κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα, με την απαγόρευση να ισχύει και για τα δύο ρεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι σε νέα ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», όλα τα οχήματα που κινούνται στην Αττική πρέπει να έχουν όλα αντιολισθητικές αλυσίδες. Διαφορετικά προβλέπεται πρόστιμο.

Παράλληλα δεκάδες είναι οι ακυρώσεις δρομολογίων των υπεραστικών ΚΤΕΛ προς περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Εκατοντάδες επιβάτες αναγκάστηκαν να μην πραγματοποιήσουν το ταξίδι που είχαν προγραμματίσει, ενώ σε άλλες περιπτώσεις λεωφορεία σταμάτησαν στην μέση της διαδρομής και οι αρχές τα γύρισαν πίσω.

 

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…