Έκλεισε Ανσαριφάρντ, πουλά επιθετικό ο Ολυμπιακός

Τα χέρια φέρονται πως έδωσαν Ολυμπιακός και Πανιώνιος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τους «ερυθρόλευκους» να καλύπτουν τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, πείθοντάς τον παράλληλα πως ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι αρκετός, αφού θα αποχωρήσει κάποιος εκ των επιθετικών της ομάδας.

5877711a1dc524ce2a8b49b7

Κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιρρήσεις του Ιρανού, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του μία αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, οι Πειραιώτες θα καλύψουν τη ρήτρα των 400.000 στο συμβόλαιο που είχε με τον Πανιώνιο, ενώ και ο Ανσαριφάρντ θα έχει ικανοποιητικές απολαβές. 

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έπεισαν τον παίκτη ότι θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, λόγω του ότι θα γίνουν αποχωρήσεις και μία εξ αυτών θα είναι επιθετικού. 

Μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια αντίδραση. Υπάρχει όμως από τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του από την απόκτηση του παίκτη

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…