Έκλεισαν οι κάλπες για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – Εκτίμηση για πάνω από 140.000 ψηφοφόρους

Οι επιλογές στα ψηφοδέλτια ήταν δύο, όσον αφορά στ΄ όνομα: Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής -Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι συμμετέχοντες  ήταν περί τους 140.000.

Τη Δευτέρα θα υπάρχει πλήρης εικόνα για την ψηφοφορία, ενώ αργότερα απόψε θα κάνει δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης – Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι συμμετέχοντες  ήταν περί τους 140.000.

Οι κάλπες άνοιξαν από το πρωί και η προσέλευση του κόσμου ήταν τέτοια που αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μιας ώρας, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 20:00.

Ανδρουλάκης: Γιορτή της αναγέννησης

Σε δήλωσή του νωρίτερα σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε τη σημασία της διαδικασίας, χαρακτηρίζοντάς τη νέα ψήφο εμπιστοσύνης και γιορτή αναγέννησης της παράταξης.

Ο επικεφαλής του κόμματος, ο οποίος ψήφισε στη Νέα Σμύρνη, συνομίλησε με τα μέλη του Κινήματος για την επιλογή του ονόματος της παράταξης, τους αντιπροσώπους στο επικείμενο συνέδριο, τα μέλη στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Οι επιλογές στα ψηφοδέλτια ήταν δύο, όσον αφορά στ΄ όνομα: Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε «κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στη δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης».

Πρόσθεσε ότι «επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας».

«Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».