Έκκληση Μουζάλα στους νησιώτες να βοηθήσουν τους πρόσφυγες

Την λύπη του εξέφρασε ο Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλας για το τραγικό γεγονός της Πέμπτης στη Μόρια, λέγοντας πως ήταν ένα «τυχαίο γεγονός που θα μπορούσε συμβεί οπουδήποτε».

56e995d51dc52404318b4bc6

Παράλληλα απεύθυνε νέα έκκληση στους νησιώτες να βοηθήσουν για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους πρόσφυγες.

Αναφερόμενος στο τραγικό γεγονός της Πέμπτης στη Μόρια, με δύο νεκρούς και οχτώ τραυματίες, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής εξέφρασε τη λύπη του, λέγοντας πως ήταν ένα «τυχαίο γεγονός που θα μπορούσε συμβεί οπουδήποτε». «Συνέβη όμως στη Μόρια κι αυτό το επιβαρύνει και μας κάνει να είμαστε πιο στεναχωρημένοι, να αισθανθούμε περισσότερο τις ευθύνες μας για τους ανθρώπους εκεί» πρόσθεσε.

«Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε τον απεγκλωβισμό εκείνων που μπορούν να μεταφερθούν στην ενδοχώρα χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η συμφωνία» τόνισε ο κ. Μουζάλας, παραδέχθηκε όμως πως «δεν θα απεγκλωβιστούν άμεσα τα νησιά». Αν καταπέσει η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, προειδοποίησε, αυτοί θα επιστρέψουν πολλαπλάσια.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, ο υπουργός δήλωσε σοκαρισμένος, όπως όλοι οι άνθρωποι, και έκανε έκκληση για ανθρωπιά και συνεργασία, ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσης τόσο των νησιωτών, όσο και των προσφύγων.

«Αναγνωρίζουμε ότι οι νησιώτες έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος από την προσφυγική κρίση», υπογράμμισε ο υπουργός, επιπλέον τόνισε ότι «είμαι βέβαιος ότι με το αντίστοιχο περυσινό πνεύμα ανθρωπιάς θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα που προέκυψαν και θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε με τις τοπικές αρχές ώστε να δημιουργήσουμε camp διαμονής και κλειστά κέντρα για να μπορέσουμε να ελέγξουμε και την μικροεγκληματικότητα που αναπτύσσεται».

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στην ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, σημειώνοντας ότι κάθε παράγοντας αποσταθεροποίησης στην περιοχή επιβαρύνει και το προσφυγικό. Ο κ. Μουζάλας ξεκαθάρισε ότι ανεξάρτητα με την απόφαση αυτή θα πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών.

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…