Το έκανε… θρίλερ, αλλά τελικά νίκησε τη Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ άντεξε στο… θρίλερ, στο ΟΑΚΑ με την Φενέρ και χωρίς τον Νικ Καλάθη στο μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας περιόδου  νίκησε με 81-78 επιστρέφοντας στις επιτυχίες στην Euroleague.

Δείχνοντας ισχυρό χαρακτήρα και ξεπερνώντας το γεγονός πως δεν είχε τον «έκτο παίκτη» στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός λύγισε τη Φενέρμπαχτσε (81-78) στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και ανέβηκε στο 9-5!

Οι παίκτες του «τριφυλλιού», μείωσαν τα λάθη τους στο δεύτερο ημίχρονο και με εξαιρετική άμυνα σε αυτό το διάστημα, ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Εντούτοις, στο φινάλε το έκαναν… θρίλερ πληρώνοντας την απώλεια του Καλάθη, που έμεινε εκτός αγώνα στο φινάλε του αγώνα λόγω φάουλ, βάζοντας ξανά την Φενέρ στο παιχνίδι πού  έπαιζε για τη… ζωή της κόντρα στους «πράσινους», αλλά η  ομάδα του Ρικ Πιτίνο άντεξε και τελικά έφτασε σε μια  σπουδαία νίκη. Πλέον οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το ματς της Πέμπτης στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, την ώρα που η ομάδα του «Ζοτς» συνεχίζει να έχει προβλήματα.

Ηλιόπουλος: Εφικτή η αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση – Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη σταθερότητα

Ηλιόπουλος: Εφικτή η αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση – Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη σταθερότητα

«Σε όλες τις υποθέσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί τη γραμμή της συγκάλυψης. Ο κ. Μητσοτάκης…

Hellenic Train: Η κατάσταση καλυτερεύει…προς το χειρότερο – Νέα παράταση στην επαναλειτουργία των τρένων

Hellenic Train: Η κατάσταση καλυτερεύει…προς το χειρότερο – Νέα παράταση στην επαναλειτουργία των τρένων

Περίπατο πηγαίνει το κυβερνητικό πλάνο για «επιστροφή στην κανονικότητα». Ανησυχία εκφράζεται και για τα αυτόματα…