Newsroom

Newsroom

Έκανε πάλι το θαύμα της η Sportime

Λίγους μήνες μετά το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο κατά της ελεύθερης επιλογής των γυναικών για την έκτρωση, ήρθε η σειρά των επικλήσεων στον Σόρος και τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που πολεμούν την Ορθοδοξία...

EK Theia Koinonia

H Sportime μας έχει συνηθίσει σε σκέψεις που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τον ορθολογισμό, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε βρίσκει πάντα νέους τρόπους να μας εντυπωσιάζει.

Σε άρθρο άποψης που δημιοσιεύει η ιστοσελίδα της εφημερίδας ο αρθρογράφος επιδίδεται σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας, βασισμένος στο υποθετικό σενάριο του να είχε εξαιρεθεί η Θεία Κοινωνία από τα μέτρα περιορισμού κατά του κορονοϊού.

Αν είχε εξαιρεθεί λέει η ορθόδοξη Κοινωνία, τότε θα αποδεικνυόταν η ανωτερότητα της Ορθοδοξίας απέναντι σε όλα τα άλλα δόγματα και θρησκείες αφού δε θα κολλούσε τον κορονοϊό κανείς από την «ιερή λαβίδα».

Όπως λέει ο αρθρογράφος άλλωστε, «είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια, πως το Σώμα και το Αίμα του Θεανθρώπου, δεν δύναται να γίνει φορέας κανενός είδους ιού ή ασθένειας». 

«Απόλυτη και αδιαπραγμάτευη»… Μάλλον κάποιοι δεν ξέρουν καν τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιούν. Αλλά αυτό ας το παρακάμψουμε για την ώρα.

Ο αρθρογράφος συνεχίζει με μισαλλόδοξες θέσεις κατά της Καθολικής Εκκλησίας, καθώς « ένα τέτοιο πνευματικό «crash test» παγκόσμιας εμβέλειας θα αποκάλυπτε μονομιάς τη συντριπτική αλήθεια της Ορθοδοξίας, έναντι του Παπικού ψεύδους».

Μάλιστα κοροϊδεύει τον τρόπο μετάληψης των καθολικών αποκαλώντας την «το χαπάκι του Πάπα».

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια χώνει και αναφορές στον Μπιλ Γκέιτς, τον Σόρος, τον Κίσινγκερ και τη Λέσχη Μπίλντεπμεργκ. Αγαπημένα θέματα, δε θα μπορούσαν να λείπουν…

«Αντιλαμβάνεστε, τι τεράστιος και ασύλληπτος αντίκτυπος θα υπήρχε παγκοσμίως, από ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Μπορείτε να συλλάβετε με το νου σας, τι «βόμβα μεγατόνων» θα «ανατιναζόταν» στα θεμέλια του κατεστημένου, της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων;», ξεκαθαρίζει ο αρθρογράφος που βρήκε τη μέθοδο της παγκόσμιας κυριαρχίας της Χριστιανικής Ορθοδοξίας.

Γιατί δεν το κάνουν το πείραμα λοιπόν οι… νεοταξίτες;

Για δύο λόγους: O πρώτος λόγος είναι η απιστία και η Αθεΐα. Τον δεύτερο δεν τον καταλάβαμε όσες φορές κι αν το διαβάσαμε είναι η αλήθεια… 

Ένα ανάλαφρο κείμενο λοιπόν ό,τι πρέπει για μια αθλητική ενημερωτική ιστοσελίδα.