Κωμικοτραγικά είναι όσα συμβαίνουν σχετικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και την εξεταστική επιτροπή της Βουλής, καθώς με τις απαντήσεις που έδωσε σε αυτή πρόσφατα ο σύντροφος της Καλλιόπης Σεμερτζίδου, Χρήστος Μαγειρίας, μεγάλη μερίδα κόσμου είναι «στα κάγκελα» με τα όσα ακούστηκαν.
Ορισμένοι βέβαια, για να μην τρελαθούν τελείως, αποφάσισαν να δούνε πιο χιουμοριστικά την υπόθεση, με έναν χρήστη των social media να φτιάχνει το απόλυτο hit του ΟΠΕΚΕΠΕ, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μαγειρία.
Φυσικά, το video clip του τραγουδιού δημιουργήθηκε με AI, με τον ρυθμό του κομματιού να είναι αντιγραφή του άσματος «Γίνεται μια φασαρία», του Γιώργου Βελισσάρη, προσαρμόζοντας τους στίχους στην κατάσταση, με το τραγούδι να ξεκινά λέγοντας «Μαγειρία, Μαγειρία, έκανες ατασθαλία, κέρδισες εφτά λαχεία, άδεια τώρα τα ταμεία. Πριν αρμέξεις το γελάδι, δήλωσες κι άλλο κοπάδι…».
Φυσικά το παραπάνω κομμάτι κατάφερε να γίνει viral σε μόλις λίγες ώρες με τα σχόλια να είναι εκατοντάδες, με πολλά άτομα να αναφέρουν πως παρά να λυπόμαστε για ό,τι συμβαίνει εμείς γελάμε, ενώ άλλοι θέλουν πώς και πώς το επόμενο κομμάτι του… ΟΠΕΚΕΠΕ records.
«Δώρο της μητέρας μου η Ferrari»
Φυσικά το παραπάνω τραγούδι δεν είναι 100% προϊόν φαντασίας, καθώς για να συμβεί έπρεπε ο ίδιος ο Χρήστος Μαγειρίας να προκαλέσει στην εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς σε ερωτήσεις που του έγιναν απάντησε πως τη Ferrari που βρέθηκε στην κατοχή του τού την πήρε δώρο η μάνα του.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η αγορά της Ferrari προήλθε από την αποζημίωση απαλλοτρίωσης οικογενειακού ακινήτου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τονίζοντας ότι ήταν δώρο της μάνας του.
Αναλυτικά είπε: «Το 80% ήταν δικό μου και το 20% της μητέρας μου. Ένα χρόνο αργότερα, η μητέρα μου το μου το μεταβίβασε ως δώρο. Δεν γίνεται να στοχοποιείται μια οικογένεια. Είμαστε έντιμοι αγρότες».
Παράλληλα, απέρριψε τους ισχυρισμούς περί κερδών από 6.000 τυχερά δελτία. «Από το 2019 μέχρι σήμερα συνολικά το πολύ να έχω κερδίσει 25.000 ευρώ από διάφορα δελτία, κυρίως Τζόκερ. Τα στοιχεία τα έχω μαζί μου».
Τέλος, χαρακτήρισε «παραπληροφόρηση» το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.
Συγκεκριμένα είπε:«Δεν συμπεριληφθήκαμε στους ελέγχους της Οικονομικής Αστυνομίας γιατί δεν έχουμε κάνει κάτι. Όταν άρχισαν να μιλούν για μεγαλοκτηνοτρόφο, και πάλι δεν αφορούσε εμάς. Από τις 5–6 Αυγούστου ξεκίνησαν υπόνοιες για την οικογένειά μου.
Η Αρχή εξέδωσε ένα βιαστικό πόρισμα και γι’ αυτό έχω καταθέσει προσφυγή. Βασίζεται μόνο σε ενδείξεις. Αναφέρει ότι χρησιμοποιήθηκαν κοινοτικοί πόροι για σκοπό που δεν έπρεπε — όχι παράνομα. Έχω προσφύγει κατά του πορίσματος, το οποίο θεωρώ παραπλανητικό. Το είπα και στους ελεγκτές: δεν έχω λάβει τις επιδοτήσεις που μου αποδίδουν».
Βέβαια αν δεν σας έπεισε ο Μαγειρίας και σας άρεσε και το τραγούδι που του έφτιαξαν, ορίστε και το πρωτότυπο ώστε να υπάρχει και λίγη ποικιλία στα ακούσματα.
Διαβάστε επίσης:
Έρευνα – σοκ: Σπέρμα δότη συνδέεται με καρκίνο σε 197 παιδιά – Έφτασε και στην Ελλάδα
Κόλαφος ο Μικρούτσικος για Τσιτσιπά: «Δεν ντρέπεται η οικογένεια; Λίγη τσίπα»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια