"Εκ παραδρομής" οι τρεις από τις 320 υπογραφές υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

Πολιτικά πρόσωπα, καθηγητές πανεπιστημίων, καλλιτέχνες μέσω ενός κειμένου υπογραφών θέλησαν να εκφράσουν την στήριξή τους στη συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για μια ιστορική και έντιμη Συμφωνία «που εξασφαλίζει το μέλλον των λαών των δύο χωρών αλλά και της Βαλκανικής γειτονιάς μας με ειρήνη, αλληλεγγύη και συνανάπτυξη».

5b45ec821dc524e60c8b46e6 2

Ωστόσο, η πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για τη συμφωνία των Πρεσπών προχώρησε σε διευκρινίσεις, έπειτα από τις διαμαρτυρίες τριών ατόμων που είδαν το όνομά τους στο κείμενο υπογραφών αλλά ουδέποτε υπέγραψαν. Πρώτη προχώρησε σε διάψευση η Νένα Βενετσάνου και ακολούθησαν ο Κυριάκος Κατζουράκης και η Λένα Αλκαίου οι οποίοι αμφότεροι, μέσω αναρτήσεων στο Facebook ανέφεραν πως δεν υπογράφουν τη Συμφωνία.

Διαβάστε σχετικά: 320 προσωπικότητες υπογράφουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Λόγω του πλήθους υπογραφών υπέρ του κειμένου της συμφωνίας των Πρεσπών και της σύντομης χρονικής περιόδου για τη συλλογή τους, συμπεριλήφθηκαν εκ παραδρομής οι υπογραφές της Ν. Βενετσάνου, του Κ. Κατζουράκη και της Λ. Αλκαίου» αναφέρει η πρωτοβουλία σχετικά με το κείμενο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, διευκρινίζοντας ότι 

δεν υπήρξε η παραμικρή πρόθεση εκ μέρους τους κια ζητούν συγγνώμη για το λάθος αυτό.

Ενημερώνουν, στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ότι όποιος/α επιθυμεί να υπογράψει το κείμενο για τη Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να το κάνει στέλνοντας e-mail στο: [email protected]».

Την ανακοίνωση υπογράφει από πλευράς της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Άγγελος Μανταδάκης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη