Εκ παραδρομής η Δικαιοσύνη είναι τυφλή… για την κλήση στον Πολάκη

Το  «εισαγγελικό λάθος» σχολιάστηκε καυστικά από τους χρήστες στα social media κάνοντας λόγο ότι δεν πρόκριτε για καθόλου εκ παραδρομής ...

justice 9016 1920

Στην ανάκληση κλήτευσης για ανωμοτί κατάθεση του Παύλου Πολάκη προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά τις έντονες αντιδράσεις. Αναγνωρίζοντας το λάθος της (;), η Εισαγγελία κάνει λόγο για «εκ παραδρομής» κίνηση. Ο Π. Πολάκης καλούνταν να καταθέσει στο εν λόγω τμήμα για μια μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο κατηγορούμενος για δυο κακουργήματα σχετικά με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του και υπόδικος για άλλη υπόθεση κλοπής, Μένιος Φουρθιώτη.

Φυσικά το  εισαγγελικό λάθος σχολιάστηκε καυστικά από τους χρήστες στα social media, κάνοντας λόγο ότι δεν έγινε καθόλου εκ παραδρομής … αλλά κυβέρνηση και δικαιοσύνη  είναι  αιχμάλωτοι του Φουρθιώτη. Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πόσες και πόσες «εκ παραδρομής» ενέργειες της δημόσιας διοίκησης και όχι μόνο, που δεν έγιναν αντιληπτές ή δεν έλαβαν δημοσιότητα γιατί αφορούσαν απλούς πολίτες, σημάδεψαν ανεπανόρθωτα τη ζωή αθώων συνανθρώπων μας.

 

 

Δήμος Αλμυρού: Απαγόρευσε στους κατοίκους… να ταΐζουν τα αδέσποτα – Οι παραβάτες θα τιμωρούνται (!)

σκυλια

Δήμος Αλμυρού: Απαγόρευσε στους κατοίκους… να ταΐζουν τα αδέσποτα – Οι παραβάτες θα τιμωρούνται (!)

Δημιουργεί απορίες ως προς τις προεκτάσεις που θα επιφέρει μια τέτοια απαγόρευση, αλλά και ως…