Είχαμε παρεξηγήσει τον Άδωνη Γεωργιάδη

Με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος το περασμένο Σάββατο, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε μάλλον να μας κάνει πλάκα. Έγραψε έτσι στο twitter του ότι ως άνθρωπος που στο παρελθόν έχει παρεξηγηθεί γι’ αυτό το θέμα μας λέει δυνατά για να ακουστεί ότι ο αντισημιτισμός είναι απεχθής και πρέπει να τον ξεριζώσουμε.

5a60cef51dc524e4618b456b

Προφανώς ο αντισημιτισμός είναι απεχθής και δεν μπορεί να θεωρηθεί παρά ευχάριστο το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκφράζει πια αυτή την άποψη. Δεν νομίζετε όμως ότι είναι αν μη τι άλλο υποκριτικό να μιλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης για παρεξηγήσεις; Πιστεύει δηλαδή ότι όσα έλεγε και έκανε στο παρελθόν δεν ήταν προβληματικά, αλλά απλώς ο κόσμος τον είχε παρεξηγήσει;


Θυμίζουμε απλώς ότι ο Γεωργιάδης είναι αυτός που με περηφάνια διαφήμιζε το κατάπτυστο βιβλίο του φασίστα Πλεύρη στο οποίο αμφισβητείται το Ολοκαύτωμα, λέγοντας μάλιστα ότι περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία. Και μπορεί ο ίδιος πολύ αργότερα να ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτή του την πράξη η ιστορία όμως -δυστυχώς για τον ίδιο- δεν διαγράφεται.

Δεν είναι ως εκ τούτου δυνατόν να ξεχαστεί ούτε η διαφήμιση του συγκεκριμένου βιβλίου, ούτε το γεγονός ότι ο Γεωργιάδης κατέθεσε υπέρ του Πλεύρη όταν κινήθηκαν νομικά εναντίον του έλληνες εβραίοι, ούτε τέλος το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πλεύρης στο βιβλίο του τον ευχαριστεί ονομαστικά για το θάρρος του να διαφημίσει το βιβλίο. 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…