ΜΔ

Μάριος Διονέλλης

«Είστε όντως κατά της βίας, κύριε Αυγενάκη;»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη, που δολοφονήθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού τον Σεπτέμβριο του 2014, εγκαλεί με ανοιχτή επιστολή τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, επειδή υποστήριξε την ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας εις βάρος του θύματος

the ball 488709 1920

Επιστολή προς τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη απευθύνει μέσω της «Εφ.Συν.» ο πατέρας του δολοφονηθέντος φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη.

Ο Κώστας Κατσούλης είχε δεχτεί οργανωμένη επίθεση από χούλιγκαν του Ηροδότου και κατέληξε λίγες μέρες αργότερα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο πατέρας του, Βασίλης Κατσούλης, δίνει από τότε δικαστικό αγώνα για τη δικαίωση του παιδιού του, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» είχε αναφερθεί στη στάση που είχε κρατήσει ο Λευτέρης Αυγενάκης ως βουλευτής Ηρακλείου για την υπόθεση.

Ο πατέρας του άγρια δολοφονημένου Κώστα Κατσούλη ζητάει δικαίωση για τον γιο του

Οπως ανέφερε τον Μάρτιο του 2018 στην «Εφ.Συν.» ο κ. Κατσούλης «δέκα μέρες μετά την κηδεία του Κώστα, ο Ηρόδοτος κλήθηκε σε απολογία από την ΕΠΟ καθώς επίκειτο η τιμωρία της ομάδας μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδο.

»Ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. έκρινε σκόπιμο να συνοδεύσει τους παράγοντες του Ηροδότου στην Αθήνα και μάλιστα να παραβρεθεί στην απολογία τους, όπως ενημέρωσε ο ίδιος (στις 14/10/2014) με δελτίο Τύπου τα τοπικά ΜΜΕ της περιφέρειάς του.

»Γιατί άραγε βρέθηκε εκεί και προς ποια κατεύθυνση πίεσε με την παρουσία του, ενώ ακόμα ήταν ζεστό το σώμα του παιδιού μας;» τόνιζε ο κ. Κατσούλης.

Και επιπλέον προσέθετε:

«Στη συνέχεια, και αφού επιβλήθηκε τελικά η τιμωρία στην ομάδα, προφανώς για να ικανοποιήσει την εκλογική του πελατεία, ο κ. Αυγενάκης έφερε στη Βουλή το θέμα, προωθώντας το αίτημα του Ηρόδοτου για ανάκληση της ποινής στέρησης 15 βαθμών. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό;

»Ενας άνθρωπος είχε δολοφονηθεί στο γήπεδο και ένας πολιτικός ζητούσε να μην τιμωρηθεί η ομάδα που ευθύνεται για τα επεισόδια. Τι μήνυμα περνούσε αυτό στον αθλητικό κόσμο και στην ελληνική κοινωνία; Τον καλώ ακόμα και τώρα να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση δολοφονίας του παιδιού μου».

Ολόκληρη η επιστολή

Με τη σημερινή επιστολή του προς τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού ο κ. Κατσούλης ζητά απαντήσεις σε τέσσερα συγκεκριμένα ερωτήματα από τον κ. Αυγενάκη αναφέροντας:

Κε Αυγενάκη,

Με την ιδιότητα σας ως αρμόδιος υφυπουργός Aθλητισμού δηλώσατε ότι είστε κατά της βίας, έτσι με προκαλείτε να σας ρωτήσω τα εξής :

1) Με ποια ιδιότητα συνοδεύσατε τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό του Ηροδότου στα γραφεία της ΕΠΟ λίγες μέρες μετά τον θάνατο του παιδιού μας; Ηταν η παρέμβασή σας αυτή κατά της βίας;

2) Η επερώτηση σας προς τον αρμόδιο υπουργό σχετικά με την ακύρωση της ποινής αφαίρεσης 15 βαθμών από τον Ηρόδοτο ήταν πράξη κατά της βίας;

3) Με τον συνυποψήφιο σας κο Τζώρτζογλου τον Νοέμβριο του 2015 οργανώσατε δήθεν συνέδριο κατά της βίας, το οποίο τελικά κατέληξε να είναι υπέρ της απαλλαγής του Ηροδότου από κάθε τιμωρία. Είναι αυτό πράξη κατά της βίας;

4) Επειδή σαν παράταξη δηλώνετε ότι θα εμπεδώσετε την ασφάλεια και την τάξη, και όταν δολοφονήθηκε το παιδί μας ήσασταν πάλι κυβέρνηση, είστε τελικά ικανοποιημένοι με τα μέτρα που έλαβε τότε η αστυνομία για να αποτρέψει τη δολοφονία αλλά και να διαλευκάνει την υπόθεση;

10/7/2019

Βασίλης Κατσούλης

Πατέρας του δολοφονηθέντος Κώστα Κατσούλη στο γήπεδο του Ηροδότου την 14/9/2014

Πηγή: efsyn.gr

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Διαψεύδει o Πρύτανης το δημοσίευμα ότι έγινε παραβίαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών (video)

ΑΠΘ1

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Διαψεύδει o Πρύτανης το δημοσίευμα ότι έγινε παραβίαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών (video)

Απόπειρα με αλυσοπρίονο σε χώρο σχολής του ΑΠΘ που βρίσκεται πυρηνικός αντιδραστήρας σύμφωνα με δημοσίευμα

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

Ρομπότ

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

«Είμαι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι είναι», ανέφερε το Ρομπότ…

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

δικαστηριο 3

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

1.000 περίπου δικογραφίες έτοιμες για κάψιμο είχαν βρεθεί στην αποθήκη φίλης της, ενώ άλλες στο…