Newsroom

Newsroom

Εισήγηση Μητσοτάκη για πιο αυστηρά μέτρα στην Αττική: Αναστολή εκδηλώσεων και δημόσιων συναθροίσεων

Έρχονται νέα μέτρα.. Εξειδίκευση των νέων μέτρων από τον Ν. Χαρδαλιά στην ενημέρωση

5067232

Νέα περιοριστικά μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι για την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού κι αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της ημέρας από τον πρωθυπουργό. 

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε τη λήψη νέων μέτρων που θα ανακοινωθούν σήμερα και θα ισχύσουν από τη Δευτέρα. Τα μέτρα που εισηγήθηκαν οι ειδικοί θα αφορούν την αναστολή όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων (συναυλίες κ.λπ.) για 14 ημέρες.

Νωρίτερα, θα διεξαχθεί έκτακτη σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς στο Μέγαρο Μαξίμου και το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ενίσχυσης της τηλεργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενώ θα ανακοινωθούν και μέτρα για τις δημόσιες συναθροίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός νέων κρουσμάτων στη χώρα παραμένει υψηλός τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα και τις αρμόδιες αρχές.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…