Εισήγηση βόμβα για επέκταση υποχρεωτικότητας

Η  Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε ορισμένες νέες αλλαγές σε ότι αφορά τα πιστοποιητικά νόσησης. 

5446042

Νέα εισήγηση βόμβα, από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας που, όπως όλα δείχνουν, συζητά ότι όλοι όσοι βρίσκονται σε χριστουγεννιάτικα πάρκα, δηλαδή τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι επισκέπτες, θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. 

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε ορισμένες νέες αλλαγές σε ότι αφορά τα πιστοποιητικά νόσησης. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, η Επιτροπή εξέτασε και το ενδεχόμενο να μειωθεί η χρονική ισχύ του πιστοποιητικού νόσησης, ωστόσο σχετική απόφαση θα ληφθεί όταν θα υπάρξουν περισσότερα δεδομένα για τη μετάλλαξη «Όμικρον».

Ο ίδιος μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε και σε ακόμη μία εισήγηση της επιτροπής προς το υπουργείο Υγείας που έχει να κάνει με τα θεματικά πάρκα ενόψει Χριστουγέννων.

Η εν λόγω εισήγηση αφορά σε όσους θα εργαστούν στα χριστουγεννιάτικα πάρκα, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος πρόσθεσε αναφερόμενος στα θεματικά πάρκα ότι «κανείς δεν θέλει να αποτελέσουν εστία μιας νέα αναζωπύρωσης».

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού για την εργασία. Αντίθετα μπορεί κάποιος να πηγαίνει στη δουλειά του κανονικά κάνοντας όμως δύο rapid τεστ την εβδομάδα. Μοναδική εξαίρεση οι υγειονομικοί.

Τέλος ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου αναφερόμενος στην διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «είμαστε σε φάση σταθερότητας με προοπτική ύφεσης».

 

 

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…