Newsroom

Newsroom

Εισέβαλε σε κλαμπ με καλάσνικοφ απειλώντας να σκοτώσει θαμώνες και εργαζόμενους

Δύσκολες στιγμές πέρασαν τα άτομα που διασκέδαζαν σε νυχτερινό κλαμπ στην Πάτρα, όπως και οι εργαζόμενοι, εξαιτίας ενός άνδρα που…

1890038

Δύσκολες στιγμές πέρασαν τα άτομα που διασκέδαζαν σε νυχτερινό κλαμπ στην Πάτρα, όπως και οι εργαζόμενοι, εξαιτίας ενός άνδρα που μπήκε κρατώντας ένα καλάσνικοφ στο χέρι και απειλώντας να τους σκοτώσει όλους, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, με δράστη έναν 35χρονο. Ο άνδρας διασκέδαζε στο νυχτερινό μαγαζί, μέχρι τη στιγμή που είχε έντονη λογομαχία με τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους, για άγνωστη αιτία, και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως επέστρεψε έχοντας δέσει ένα μαντήλι στο πρόσωπό του και κρατώντας ένα καλάσνικοφ στο χέρι του. Ο 35χρονος μπήκε στο κλαμπ και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους, αλλά ευτυχώς μετά από λίγη ώρα ηρέμησε και αποχώρησε χωρίς να πυροβολήσει.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και τελικά ο 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patrastimes, αποδείχθηκε τελικά ότι το καλάσνικοφ ήταν ρέπλικα και δεν είχε γεμιστήρα.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους