Newsroom

Newsroom

Εισαγγελική παρέμβαση κατά Μπέου για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων

Το χυδαίο παραλήρημα του δημάρχου Βόλου προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου

μπέος1 2

Προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων από τον Αχιλλέα Μπέο διέταξε η Εισαγγελία Βόλου, σύμφωνα με το gegonota.news, μετά το νέο χυδαίο παραλήρημα του δημάρχου Βόλου κατά δημοσιογράφων.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Βόλου είχε χαρακτηρίσει τους δημοσιογράφους που καταγράφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη ως «άπλυτους και βρωμιάρηδες που κάνουν μπάνιο μια φορά τον μήνα, αλλά νοιάζονται για το εάν η πόλη δεν έχει νερό το βράδυ». Κατά τον ίδιο, οι δημοσιογράφοι αυτοί «δυσφημούν τον τόπο, που επανήλθε στην κανονικότητα». Μάλιστα, στις δηλώσεις του καλούσε τους πολίτες να τους πετούν αυγά και γιαούρτια: «Να τους φτύνετε και για να μην χαλάτε το σάλιο σας να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το…».

Οι απειλές του Αχιλλέα Μπέου προκάλεσαν την αντίδραση της ΠΟΕΣΥ και Ενώσεων Συντακτών.

«Θεωρούμε επιβεβλημένη την παρέμβαση των δικαστικών αρχών για την προστασία των δημοσιογράφων και του κοινωνικού αγαθού της ενημέρωσης, αλλά και για τη διατήρηση της κοινωνικής και δημοκρατικής ομαλότητας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενημερώσουμε σχετικά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όλα τα αρμόδια όργανα και τις Αρχές, αλλά και τις Διεθνείς Δημοσιογραφικές Οργανώσεις, ζητώντας την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ακραίας αυτής συμπεριφοράς, η οποία δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνει ανεκτή από οποιονδήποτε και εάν προέρχεται», επεσήμανε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…