Τριανταφυλλίδης: "Αψευδής μάρτυρας η εισαγγελική παρέμβαση για τη διαχειριστική ανικανότητα των Τζιτζικώστα - Μπουτάρη"

«Διαχειριστική ανικανότητα» καταλογίζει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με αφορμή τα προβλήματα, που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

NewsRoom 13/01/2017 | 15:31

«Αυτό που συμβαίνει με τη Θεσσαλονίκη είναι απερίγραπτο. Ένας εφιάλτης. Χωρίς νερό, χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς φυσικό αέριο. Το δίδυμο Μπουτάρη- Τζιτζικώστα καταγγέλλεται ανοιχτά για διαχειριστική ανικανότητα. Η εισαγγελική παρέμβαση είναι ο αψευδής μάρτυρας» δήλωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Με όρους ελεύθερης οικονομίας και αγοράς οι κύριοι Μπουτάρης και Τζιτζικώστας θα είχαν πάει σπίτι τους» σημείωσε και πρόσθεσε: «Η αυτοδιοίκηση αυτού του επιπέδου μαλώνει για το αλάτι και για τις ευθύνες δείχνει ο ένας τον άλλον. Παραιτούνται (;) μεταξύ τους, ενώ η κρίση ακόμη δεν έχει λήξει, ενώ τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται».

Αναρωτήθηκε δε «πού είναι οι άλλοτε λαλίστατοι φορείς της πόλης να ζητήσουν εξηγήσεις» για αυτή την κατάσταση και τόνισε πως ταυτίζεται απόλυτα με την οργή και την αγανάκτηση των Θεσσαλονικέων.

Ακούστε το ηχητικό: